Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pondělí 04. května 2026, svátek má Květoslav, zítra Klaudie
Vyhledávání

Diskuse - Rychlé financování

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Rychlé financování - diskuze na toto téma
Nabídka úvěrů od 30 000 do 10 000 000 Kč. Potřebujete financování pro svůj domov, pro své podnikání, na nákup auta, na nákup motocyklu, na zahájení vlastního podnikání, pro své osobní potřeby, o tom není pochyb. Nabízím osobní půjčky v rozmezí od 50 000 Kč do 5 000 000 Kč s nominální úrokovou sazbou 3% bez ohledu na výši. V žádosti o půjčku prosím uveďte přesnou částku a dobu trvání. Pro více příkladů nás kontaktujte POUZE na této emailové adrese: albert1960@email.cz

Jana | 30.7.2022 20:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rychlé financování
Pár milionů by se nám teď taky hodilo. Rádi bychom se konečně přesunuli z nájmu do vlastního, ale bohužel s těmi cenami realit to není úplně reálné. Řešením by mohla být hypotéka, ale hypoteka kalkulacka na https://www.finuance.eu/ nám ukázala, že aby ty splátky byly nějak zvladatelné, tak by ten závazek musel být minimálně na 15 let, což je velice dlouhá doba.

Odpověď
Lenka | 23.5.2024 23:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Rychlé financování
Když jsem řešila financování, tak jsem neměla absolutně páru o tom jak na tom hypotéky jsou a jak to vlastně funguje. Pomohlo mi ale hodně, když jsem si našla online porovnávač https://www.klik.cz/hypoteky/ Vše můžete řešit online, takže klidně z domu. Vyplatí se to.

Odpověď
Anna | 26.5.2024 09:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Rychlé financování
Též už jsem si několikrát přes Klik řešila pojištění, ono je fajn, když si takhle rychle zjistíte nabídky všech pojišťoven, to máte tedy pravdu.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné