Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pondělí 01. června 2026, svátek má Laura, zítra Jarmil
Vyhledávání

Diskuse - Canama

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Canama - diskuze na toto téma
Je tu někdo, kdo používá CBD kosmetiku? Já jsem ani nevěděla, že taková kosmetika je a byla jsem velmi mile překvapená, když jsem na ni narazila. Ale budu ráda za info :) Koukala jsem se na https://www.canamana.com/for-her/ a ta jejich nabídka vypadá hodně dobře :)

Denisa | 29.6.2022 14:22 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Canama
Od canamana mám ten krém na nohy a ruce a musím uznat, že to je takový malý zázrak, protože když vezmu co všechno jsem vyzkoušela na popraskané paty a pomohl mi až tady ten cbd krém.

Odpověď
Pavlína | 29.6.2022 22:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Canama
S cbd kosmetikou zkušenost nemám, protože jsem se dočetla, že jakmile mám problém s ekzémem, tak je třeba ho léčit zevnitř, takže jsem si koupila normálně cbd kapky.

Odpověď
Romča | 1.7.2022 19:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Canama
A ty ti pomohly? Budu ráda, kdyby si mi k tomu napsala víc, protože taky bojuju s ekzémem.

Odpověď
Edita | 4.7.2022 05:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Canama
Jestli můžu poradit, tak je dobré si třeba koupit nano sprej a kombinovat to normálně s mastí :) ten efekt je tam pak o něco větší.

Odpověď
Mirka | 4.7.2022 09:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Canama
Ahoj, měly byste prosím zkušenost s kosmetikou na suchou pokožku? Já jsem toho zkusila fakt hodně a musím se teda přiznat, že nic moc mi nepomohlo :(

Odpověď
Sandra | 24.7.2022 10:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Canama
Taky mám suchou pokožku a k tomu ekzémová ložiska a pomáhá mi tady ta mastička https://www.rastakoala.com/product/detail/cannacare-night-hemp-ointment-cc-cream-with-cbd-60-ml

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné