| Sex s partnerem - diskuze na toto téma |
Holky, jak si užíváte sex s partnerem? Experimentujete nebo máte rádi prostě klasiku? Víte co, bude Valentýn, tak se ptám... Já bych domů něco i ráda pořídila a Valentýn je na to ten správný svátek :) Simona | 29.6.2022 23:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sex s partneremNo tak valentýn je za hodně dlouho :D ... ovšem taky bych se ráda bavila a užívala si kdyby chlapovi pořádně stál -_- Odpověď Alex | 31.7.2022 20:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Sex s partneremAha, to je blby :( No, ale... Co mu zkusit koupit nějaký lubrikant na podporu erekce. Tady mají super nabídku :) https://e-kondomy.cz/lubrikacni-gely/pro-lepsi-erekci Odpověď Radi | 29.8.2022 20:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Sex s partneremS lubrikanry z e-kondomy máme jen tu nejlepší zkušenost. Za mě doporučuju. Jsou účinné a rozhodně lepší, než hned kupovat nějaké pilulky :) Odpověď Ester | 1.10.2022 14:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sex s partneremChlap si ten lubrikant pro lepší erekci kupuje a musím říct, že po použití je to dost znát :) Ten gel je senzační, chlap, a i já :D jsme s ním moc spokojeni. Taky ho bere na e-kondomy, tam mají tu nabídku nejlepší :) Odpověď |