Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Cvičení

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Cvičení - diskuze na toto téma
Ahoj :) Prosím o vaše zkušenosti. Domů bych si ráda pořídila běžecký pás. Jen jaksi nevím, jaký koupit. Byla bych mo ráda za vaše rady a tipy, podle čeho vybrat nebo třeba pokud někdo doma pás má, tak klidně budu ráda i sdílení doporučení.

Karolína | 29.6.2022 21:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Cvičení
Když jsem si vybírala běžecký pás, tak jsem si volala přímo do fithamu, kde mi doporučili jak značku tak i model podle mých požadavků a teď mám doma tady to dělo :) https://www.fitham.cz/trinfit-gara-t800i-sport

Odpověď
Nikola | 30.6.2022 17:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Cvičení
Takže mi poradí i po telefonu, jo?

Odpověď
Karolína | 11.7.2022 10:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Cvičení
Ano, pro mě je to lepší, protože manuál co mají na stránkách je sice super, ale nenavede mě to přímo ke konkrétnímu modelu dle požadavků, kdežto po telefonu mi pán doporučil modely, které odpovídali mým požadavkům.

Odpověď
Žaneta | 17.1.2024 19:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Cvičení
Já když začala pravidelně sportovat, tak jsem si k tomu pořídila i skvělého pomocníka. Pořídila jsem si chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-prime-stribrna-s-kovovym-trpytivym-reminkem-silikonovy-reminek/ , které mi dokáží měřit moji kompletní sportovní aktivitu. Naměřené hodnoty mi pak přenáší do aplikace v telefonu a já mám tak neustále přehled o tom jak na tom jsem. Perfektní, když chcete redukovat váhu, můžete si podle toho řídit svůj denní režim.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné