Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Ketodiet

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Ketodiet - diskuze na toto téma
Jaké máte prosím zkušenosti s proteinovou dietou? Třeba tahle dieta https://www.ketodiet.cz/jidelnicek-na-hubnuti/ mi přijde super. Máte s ní zkušenosti?

Ivana | 30.6.2022 18:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ketodiet
Mám s ní zkušenost a zhubla jsem na ní krásných 18 kilo :)

Odpověď
Alice | 30.7.2022 21:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Ketodiet
Ivano, to je neskutečné. To by se mi taky líbilo :) 18 kilo, super. No a to se podařilo díky https://www.ketodiet.cz/? Jaký ten program jsi držela?

Odpověď
Ivana | 26.8.2022 20:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Ketodiet
Ano, 18 kilo a to díky té ketodiet. Ta dieta je skvělá, opravdu mi vyhovovala. Zvolila jsem program intense a seděl mi perfektně. Jinak teď jedu stravu LC a dál si kupuju jejich produkty, ty jsou na tento typ stravy nejlepší.

Odpověď
Kamila | 26.11.2022 15:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Ketodiet
Prosím tě, jak chutnají ty jejich polévky a hotovky. Vypadá to dobře, chtěla bych taky shodit alespoň těch 15 kg, ale neznám nikoho, kdo měl KetoDiet.

Odpověď
Ivana | 12.12.2022 19:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Ketodiet
Mě ty krabičkový jídla chutnaly a to jsem někdy celkem vybíravá. Maj i dobré sladkosti, třeba oříškový proteinový krém - https://www.ketodiet.cz/p/proteinovy-krem-s-liskovymi-orisky-250-g-10-porci/. Přítel posiluje a pije jejich proteinové nápoje a taky mu hodně chutnají, hlavně banán a lískový oříšek. Jdi do toho! 15 kg bude dole jako nic a bude ti to chutnat.

Odpověď
Stela | 14.12.2022 10:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
18 kilo? Tak a nemáš strach, že se ti to vrátí s jo jo efektem? To je celkem hodně. Nicméně, já bych taky potřebovala dát dolů podobné číslo :D. Tak si ráda nechám poradit. Už jsem se na tu keto dietu dívala, ale zatím nejsem moc přesvědčená.

Odpověď
Jenn | 2.10.2022 13:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ketodiet
Ty jo, tak to jsi skvělá, to je fakt dost. To máš radost, že? :) A jak se stravuješ teď, po dietě?

Odpověď
Denny | 31.10.2022 18:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ketodiet
A jsem si prošla celou dietou, ale přiznám se, že v F3 budu navždy. To je už jiný životní styl. Je to změna. Ale ketodiet mi hodně pomáhá, protože mají na webu možnost koupit jejich produkty, které moc ráda zařazuju do jídelníčku.

Odpověď
Karolina | 24.11.2022 19:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj! A jak si sama pak určuješ, co máš jíst a kolik? Já se teda po ketodietě zatím držím na stejné váze, ale některé ty produkty mi vážně chutnaly. Držíš se stále v té F3?

Odpověď
Pralinka | 3.2.2023 20:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ketodiet
Já mám za sebou už všechny fáze a musím říct, že díky https://www.ketodiet.cz/stranky/low-carb-dieta/ jsem se našla v tomto životním stylu :) Ten mi vyhovuje a moji váhu si perfektně držím.

Odpověď
Gabča | 1.3.2023 20:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ketodiet
Tak já teda musím říct, že já to mám naprosto stejně! Dieta je skvělá, naprosto mi vyhovala. Měla jsem strach, že budu hladovět, ale ne, naopak. A když mě trápil hlad, dala jsem si třeba proteinovou tyčinku (která je teda musím říct opravdu skvělá) a super, postačilo to. Jsem už v F3, ale stejně kupuju jejich produkty z e-shopu.

Odpověď
Erika | 26.3.2023 23:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ketodiet
Hele a v té F3 jíš co? To už si vaříš? Kde bereš recepty? Nebo je to taky program, kde máš daná jídla na den?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné