| Časté záněty - diskuze na toto téma |
Dobrý den, zajímalo by mě jaké jsou vaše zkušenosti s cbd? Trpím poměrně často záněty, který doléčím a vždy se mi po krátké době vrátí a celkově bývám dost často nemocná. Myslíte, že by mi mohlo pomoci cbd? Ilona | 15.7.2022 00:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Časté zánětyJá se záněty bojuji taky často a opravdu už mě to nebaví. Musím na sebe dávat pořád pozor a i přes to jsem často doma se zánětem... Pořád se mi to honí po celém těle. Dá se to nějak účinně zlikvidovat? Odpověď Kaludie | 21.7.2022 10:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Časté zánětyTaké jsem měla s opakujícími se záněty trápení a v podstatě ani doktorka pořádně nevěděla co se mnou dělat. Pomohlo, když jsem začala hledat informace sama, jak tělo zbavit zánětů a našla jsem přírodní enzym Serrapeptaza, který tělo dokáže zánětů zbavit. Musím to zaklepat, ale opravdu mám od té doby pokoj. Odpověď Ilona | 23.7.2022 20:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Časté zánětyA co to teda přesně užíváte? Za jak dlouho jste si všimla, že se to nějak zlepšilo? Odpověď Tereza | 24.7.2022 09:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Časté zánětyNezkoušely jste cbd a cbg? To by vám mělo pomoct. Odpověď Ilona | 25.7.2022 19:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Časté zánětyJeště jsem to nezkoušela, ale mám obojí na cestě. Obojí jsem si objednala na doporučení z rastakoala.com tak jsem zvědavá jestli mi to pomůže. Odpověď Kaludie | 24.7.2022 23:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Časté zánětyVelmi rychle. Kdyby jste to chtěla vyzkoušet, tak já si kupuji https://www.enerex-vitaminy.cz/serrapeptaza/35-enerex-serrapeptaza-rx-120-000su-180tbl-628557501377.html na záněty jsem zatím nic lepšího nenašla a asi ani nemám důvod dál něco hledat. Odpověď |