| Projektor za dobrou cenu - diskuze na toto téma |
Dcera by si přála na narozeniny koupit projektor, aby mohla mít doma filmy jako v kině. Trochu jsem se jí snažila vysvětlit, že projektor je hodně drahá záležitost, ona by ho však i tak chtěla. Dá se někde koupit projektor na normální cenu? Radka | 5.7.2022 22:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Projektor za dobrou cenuNejsou zase tak drahé, já jsme koupila projektor, který jsem pořídila jen za 3400 Kč. Dokáže udělat na bílou čistou stěnu obrovský obraz, který je krásně ostrý. S přítelem si to hodně užíváme po večerech, kdy máme takové soukromé domácí kino. Odpověď Marcela | 7.7.2022 18:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Projektor za dobrou cenuJak velký obraz to dokáže udělat? Jestli jste ho pořídla jen za 3400 tak je to paráda... Jde to tedy normálně doostřit na bílou zeď jo? Odpověď Radka | 9.7.2022 00:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Projektor za dobrou cenuKupovala jsem projektor https://www.1obchod.com/142-led-mini-projektor-h80.html , který udělá cca 1,8 metrů uhlopříčku. Na bílé zdi máme obraz jako v kině, je to fakt paráda si to doma pustit. Jako kino, ale v pohodlí domova. Odpověď |