| Silná a pevná erekce - diskuze na toto téma |
Jak si zařídit zase silnou a pevnou erekci? Dlouho už mám problém s tím, udržet erekci po celou dobu soulože a opravdu hodně mi to vadí, protože mi to vždy přijde i trapné. Aneta | 3.7.2022 23:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Silná a pevná erekcePřítel má s erekcí taky problém a pomáhá mu viamax, tak ho zkus :) Odpověď Petr | 4.7.2022 05:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Silná a pevná erekceDal jsem si to do vyhledávače a našlo mi to, že to má supererekce.cz. Je to tak? Odpověď Aneta | 15.7.2022 11:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Silná a pevná erekceAno, to je ten obchod. Povedlo se ti tam něco vybrat? Odpověď Patrik | 5.7.2022 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Silná a pevná erekceTaky jsem před tím užíval vždy prášky na erekci před, ale pak jsem narazil na lepší způsob. Začal jsem pravidelně užívat doplněk stravy, který beru denně. Díky tomu můžu mít erekci zase kdykoliv chci a navíc i mnohem silnější. Odpověď Jiří Navrátil | 7.7.2022 18:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Silná a pevná erekceOpravdu kdykoliv? To bych si zase přál to mít takhle pod kontrolou. Co na to berete prosím? Odpověď Patrik | 9.7.2022 22:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Silná a pevná erekcePodívejte se a rozhodně i vyzkoušejte doplněk stravy amarex men complex https://www.amarex.cz/ Už cca po měsíci ucítíte zlepšení a pak už to bude normálně fungovat. Já jsem za to rád, konečně jsem měl štěstí a vybral jsem doplněk na erekci, který opravdu k něčemu je. Odpověď Soňa | 11.7.2022 21:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Silná a pevná erekceJak jsou na tom doplňky co mají třeba e-kondomy? Mám od nich dost hračiček, s těma jsem spokojená, ale chlap má občas problém vydržet v posteli, tak mě napadlo, že bych mu něco objednala na lepší výdrž. Zkušenosti? Odpověď Jarek | 13.1.2024 09:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Silná a pevná erekceMůžu dotaz? Nečte to tu náhodou nějaký chlap, který by mi upřímně dokázal poradit, jak si zase erekci napravit? Hrozně moc bych chtěl zase cítit tu sílu v něm a dokonale ženu uspokojit. Odpověď Jiří | 18.1.2024 21:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Silná a pevná erekceTak to vám úplně naprosto rozumím. Také jsem se dostal do situace, kdy mi prostě nestál nebo dalo by se říct, že mi stál jen tak napůl. Pomohlo mi, když jsem si začal kupovat a taky pravidelně brát kapsle pro muže https://www.flagranti.cz/flagranti-premium-libido-kapsli-p-25172.html Je to 100 % přírodní, ale zatraceně účinné. Nejen že mám zase perfektní erekci, ale také mám na to větší chuť a déle vydržím při aktu. Odpověď Mirek | 19.5.2025 02:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Silná a pevná erekceTéž už jsem začal řešit problémy s erekcí a nakonec se mi to povedlo vyřešit celkem dobře bych řekl, a to díky tomu že jsem změnil životní styl a hlavně jsem se taky začal více hýbat. V podstatě mě to začalo bavit, protože jsem si pořídil chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ , které dokáží zaznamenávat kompletní denní aktivitu. Mohl jsem si tak porovnávat své výsledky a začalo mě bavit se stále zlepšovat. Díky tomuto životnímu stylu se mi i erekce začala napravovat. Odpověď Jaroslav Jilek | 22.7.2025 09:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Silná a pevná erekceJa si zjistoval vsechny mozny priciny. Vlastne jsem to vsechno eliminoval, koureni, omezil alkohol, hodne se hybu. Asi jediny v cem mam mezery je strava. Co by v takovem pripade mohlo pomoct? Funguji nejaka ta afrodiziaka co lidi casto doporucuji? Nebo je to proste prirozeny a v 60 uz s tim nic neudelam? Odpověď Libuše Kosíková | 1.10.2025 10:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Silná a pevná erekceMůj manžel to měl dost podobně, kolem padesátky se taky začaly objevovat potíže. Hodně mu pomohlo, když začal víc řešit jídelníček – přidal ryby, ořechy a zeleninu. Zkoušel i různé doplňky, třeba Predatorus (je tam kotvičník, maca a další bylinky), a u něj měl pocit, že mu to dodalo víc energie i chuti. Nemyslím si, že je to jen věkem dané „a hotovo“, spíš je potřeba podpořit tělo z více stran – strava, pohyb a něco na povzbuzení. Odpověď |