Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Silná a pevná erekce

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Silná a pevná erekce - diskuze na toto téma
Jak si zařídit zase silnou a pevnou erekci? Dlouho už mám problém s tím, udržet erekci po celou dobu soulože a opravdu hodně mi to vadí, protože mi to vždy přijde i trapné.

Aneta | 3.7.2022 23:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Silná a pevná erekce
Přítel má s erekcí taky problém a pomáhá mu viamax, tak ho zkus :)

Odpověď
Petr | 4.7.2022 05:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Silná a pevná erekce
Dal jsem si to do vyhledávače a našlo mi to, že to má supererekce.cz. Je to tak?

Odpověď
Aneta | 15.7.2022 11:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Silná a pevná erekce
Ano, to je ten obchod. Povedlo se ti tam něco vybrat?

Odpověď
Patrik | 5.7.2022 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Silná a pevná erekce
Taky jsem před tím užíval vždy prášky na erekci před, ale pak jsem narazil na lepší způsob. Začal jsem pravidelně užívat doplněk stravy, který beru denně. Díky tomu můžu mít erekci zase kdykoliv chci a navíc i mnohem silnější.

Odpověď
Jiří Navrátil | 7.7.2022 18:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Opravdu kdykoliv? To bych si zase přál to mít takhle pod kontrolou. Co na to berete prosím?

Odpověď
Patrik | 9.7.2022 22:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Silná a pevná erekce
Podívejte se a rozhodně i vyzkoušejte doplněk stravy amarex men complex https://www.amarex.cz/ Už cca po měsíci ucítíte zlepšení a pak už to bude normálně fungovat. Já jsem za to rád, konečně jsem měl štěstí a vybral jsem doplněk na erekci, který opravdu k něčemu je.

Odpověď
Soňa | 11.7.2022 21:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Silná a pevná erekce
Jak jsou na tom doplňky co mají třeba e-kondomy? Mám od nich dost hračiček, s těma jsem spokojená, ale chlap má občas problém vydržet v posteli, tak mě napadlo, že bych mu něco objednala na lepší výdrž. Zkušenosti?

Odpověď
Jarek | 13.1.2024 09:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Silná a pevná erekce
Můžu dotaz? Nečte to tu náhodou nějaký chlap, který by mi upřímně dokázal poradit, jak si zase erekci napravit? Hrozně moc bych chtěl zase cítit tu sílu v něm a dokonale ženu uspokojit.

Odpověď
Jiří | 18.1.2024 21:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak to vám úplně naprosto rozumím. Také jsem se dostal do situace, kdy mi prostě nestál nebo dalo by se říct, že mi stál jen tak napůl. Pomohlo mi, když jsem si začal kupovat a taky pravidelně brát kapsle pro muže https://www.flagranti.cz/flagranti-premium-libido-kapsli-p-25172.html Je to 100 % přírodní, ale zatraceně účinné. Nejen že mám zase perfektní erekci, ale také mám na to větší chuť a déle vydržím při aktu.

Odpověď
Mirek | 19.5.2025 02:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Silná a pevná erekce
Též už jsem začal řešit problémy s erekcí a nakonec se mi to povedlo vyřešit celkem dobře bych řekl, a to díky tomu že jsem změnil životní styl a hlavně jsem se taky začal více hýbat. V podstatě mě to začalo bavit, protože jsem si pořídil chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ , které dokáží zaznamenávat kompletní denní aktivitu. Mohl jsem si tak porovnávat své výsledky a začalo mě bavit se stále zlepšovat. Díky tomuto životnímu stylu se mi i erekce začala napravovat.

Odpověď
Jaroslav Jilek | 22.7.2025 09:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Silná a pevná erekce
Ja si zjistoval vsechny mozny priciny. Vlastne jsem to vsechno eliminoval, koureni, omezil alkohol, hodne se hybu. Asi jediny v cem mam mezery je strava. Co by v takovem pripade mohlo pomoct? Funguji nejaka ta afrodiziaka co lidi casto doporucuji? Nebo je to proste prirozeny a v 60 uz s tim nic neudelam?

Odpověď
Libuše Kosíková | 1.10.2025 10:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Můj manžel to měl dost podobně, kolem padesátky se taky začaly objevovat potíže. Hodně mu pomohlo, když začal víc řešit jídelníček – přidal ryby, ořechy a zeleninu. Zkoušel i různé doplňky, třeba Predatorus (je tam kotvičník, maca a další bylinky), a u něj měl pocit, že mu to dodalo víc energie i chuti. Nemyslím si, že je to jen věkem dané „a hotovo“, spíš je potřeba podpořit tělo z více stran – strava, pohyb a něco na povzbuzení.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné