| Pěkné a kvalitní erotické prádlo, které vydrží - diskuze na toto téma |
Tohle bude asi spíš otázka na holky, ale objednávala jsem si domů nějaké erotické prádlo a jsem dost zklamaná. To co přišlo nevypadá vůbec jak na obrázku a kvalitativně raději ani nemluvím. Kde kupujete nějaké víc svůdné erotické prádlo? Jana | 5.7.2022 23:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pěkné a kvalitní erotické prádlo, které vydržíMěla jsem úplně stejnou zkušenost. Poprvé jsem něco objednávala ze sexshopu a čekala jsem na to asi 3 týdny. Po tom co jsem to dostala jsem to rychle poslala zpátky, protože to vypadalo otřesně a vůbec ne tak, jako na obrázku. Cca po půl roce jsem tomu dala druhou šanci a našla jsem si větší e-shop, odkud jsem teď už několikrát objednávala. Vše mají kvalitní, za rozumné ceny a rozhodně na to nemusíte čekat tak dlouho. Odpověď Tereza | 7.7.2022 23:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pěkné a kvalitní erotické prádlo, které vydržíOdkud teda objednáváte? Asi bych to také ještě vyzkoušela, když bych věděla, že to bude dobré. Odpověď Jana | 10.7.2022 00:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Pěkné a kvalitní erotické prádlo, které vydržíTeď už objednávám pouze z internetového obchodu https://www.e-kondomy.cz/ , kde mají spoustu věcí skladem a navíc co jsem tam kdy objednala, tak mi přišlo diskrétně zabalené. Nemusela jsem se pak stydět jít si to někde vyzvednout. Odpověď Tereza | 11.7.2022 21:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Pěkné a kvalitní erotické prádlo, které vydržíTakže to posílají neoznačené jo? No uffff.... tak tím pádem je to vyřešené a objednám si hračku od nich. U nás mi balíčky přebírají buď dcera nebo babička, tak aby nevěděli, co jsem si objednala, to by byl trapas Odpověď |