| Menstruační kalíšek - diskuze na toto téma |
Ahoj holky, prosím vás, přešla jsem na menstruační kalíšek, ale potřebovala bych se zeptat jestli se s ním dá i cvičit? Linda | 18.7.2022 11:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Menstruační kalíšekJá s ním normálně cvičím, ale pro jistotu si ještě beru menstruační kalhotky :) Odpověď Sandra | 25.7.2022 19:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Menstruační kalíšekAha, tak to mě nenapadlo, že se to dá pojistit ještě kalhotkama. A kde mají tak největší výběr kalíšků? Odpověď Linda | 18.8.2022 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Menstruační kalíšekZkus kouknout na maluna.cz a měla by si tam i najít podle čeho vybrat správnou velikost a materiál ;) Odpověď Katka | 19.12.2024 09:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Menstruační kalíšekMít přehled o svém menstruačním cyklu pro mě vždy bylo důležité, ale až chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ mi ukázaly, jak jednoduché to může být. Kalendář v hodinkách je přehledný a přesný, upozornění mi pomáhá připravit se na další fázi. Navíc oceňuji jejich další funkce, které sledují moje kroky, srdeční tep a spánek. Hodinky jsou nejen užitečné, ale i stylové. Odpověď |