| Kvalita umělých vlasů - diskuze na toto téma |
Mám dotaz na vás co máte prodloužené vlasy a chtěla bych se zeptat jestli je hodně velký rozdíl mezi těmi kanekalonovými vlasy a těmi evropskými? Silva | 21.7.2022 20:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalita umělých vlasůJe tam hodně velký rozdíl, protože ty evropské jsou pravé lidské, kdežto ty druhé jsou opravdu umělé, ale třeba ty připínací culíky nebo clipy vypadají dobře :) Odpověď Míša | 23.7.2022 20:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalita umělých vlasůNemáš i nějaký tip na eshop? Odpověď Tereza | 25.7.2022 12:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalita umělých vlasůKde mají 100% lidské vlasy, tak je tady ten eshop www.clipinahair.cz Odpověď Tereza | 29.7.2022 07:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kvalita umělých vlasůTaky mám ty jejich evropské a jsou k nerozeznání od mých vlasů :) https://www.clipinhair.cz/45-clip-in-vlasy-remy-lidske-43cm Odpověď Iris | 10.8.2022 18:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kvalita umělých vlasůS jakými spoji jste holky spokojené? Neničí ty spoje moc vlasy? Odpověď Tereza | 18.8.2022 21:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Kvalita umělých vlasůMám keratinové spoje, vlasy neničí jsou pidi midi, takže nejde ani poznat, že mám vlasy prodloužené :) Odpověď Iris | 28.8.2022 18:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Kvalita umělých vlasůA můžu ty umělé vlasy normálně fénovat a žehlit? Odpověď Tereza | 14.9.2022 21:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kvalita umělých vlasůAno můžeš :) záleží na kvalitě vlasů, ale na clipinhair.cz je kvalitní mají, takže vydrží jak žehlení tak i fénování :) Odpověď |