| Kvalita vlasů na prodloužení - diskuze na toto téma |
Jakou kvalitu vlasů by jste mi doporučily, když bych chtěla clip in pásy? Myslíte, že mi budou stačit ty levnější? Fanny | 4.7.2022 13:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalita vlasů na prodlouženíAhojky :) Hele, zkus se podívat na tento shop https://www.clip-vlasy-levne.cz a jejich nabídku. Za mě super. Mají super širokou nabídku, vlasy mají i lidské, takže velmi kvalitní. Já od nich clipy beru dlouhodobě a spokojenost. Odpověď Tereza | 21.7.2022 20:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalita vlasů na prodlouženíHele i ty levnější vypadají dobře nebo aspoň ty co má sestra :) asi záleží odkud je objednáš Odpověď Fanny | 23.7.2022 20:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalita vlasů na prodlouženíPřesně tak .. je lepší si vlasy objednávat tady z těch osvědčených eshopů jako je clip vlasy levně :) Odpověď Mia | 29.7.2022 09:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalita vlasů na prodlouženíMůžu se zeptat podle čeho vybíráte spoje? Taky bych si přála dlouhé vlasy, ale nevím jaké spoje vybrat -_- Odpověď Fanny | 21.8.2022 23:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kvalita vlasů na prodlouženíJá mám řídké vlasy, takže jsem si vybrala tape in jako moje sestra, protože spoje nejsou vidět a aplikace je fakt jednoduchá a nemusíš s nimi chodit ani ke kadeřnici.. Když se koukneš na clip vlasy levně, tak zjistíš, jak vypadají :) Odpověď |