| Keratinové spoje - diskuze na toto téma |
Ahoj, našla bych tady někoho, kdo má keratinové spoje? Nejsou prosím vás moc vidět? Simona | 4.7.2022 13:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Keratinové spojeAhoj, o této metodě jsem neslyšela, ale co jsem si tak hledala info, tak to vypadá skvěle. Ale taky bych byla ráda za info :) Odpověď Michala | 21.7.2022 20:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Keratinové spojeNo já si je vybrala na clipinhair.cz tak koukni na jejich web :) Odpověď Pája | 23.7.2022 20:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Keratinové spojeTaky mám keratinové spoje, není to dlouho co jsem si kupovala nové vlasy a ty spoje jsou fakt malinkaté :) https://www.clip-vlasy-levne.cz/vlasy-na-keratin-kvalita-remy-aaa-60cm-evropskeho-typu/403-vlasy-evropskeho-typu-k-prodluzovani-keratinem-60cm-prirodni-cerna.… Odpověď Lída | 29.7.2022 09:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Keratinové spojeNeničí ten keratin moc vlasy? Odpověď Pája | 21.8.2022 23:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Keratinové spojeNe, keratin vlasy nepoškozuje a řekla bych, že je to nejšetrnější forma prodloužení vlasů :) Odpověď |