| Čtečka na čárové a QR kódy - diskuze na toto téma |
Zdravím mamky, s kámoškou jsem se pustila během těhu do podnikání a docela se nám to rozjelo. Řeším však pořád potíže s technikou a tak bych potřebovala poradit s výběrem čtečky na QR a čárové kódy. Máte zkušenost někdo? Jana | 6.7.2022 23:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Čtečka na čárové a QR kódy Taky jsem se během mateřské musela pustit do něčeho svého, protože z mateřské se opravdu žít nedá.... Také mi to vyšlo a teď už mám dokonce dalších 6 holek pod sebou. Zaměřuji se hlavně na holky na mateřské, aby jim to pomohlo, protože vím, jak je to vlastně těžké vyžít. Musela jsem koupit už dvě čtečky a bez problémů ji seženete okolo 2 tisíc. Odpověď Martina | 8.7.2022 02:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Čtečka na čárové a QR kódy Kupovala jste dvě stejné? Jaké jste si prosím případně vybrala. Hodně by mi pomohlo, kdyby mi takhle někdo s výběrem pomohl. Odpověď Jana | 11.7.2022 15:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Čtečka na čárové a QR kódy Ano, kupovala jsem už dvě stejné čtečky https://www.nc.cz/yumite-yt-4020-bezdratova-2-4-ghz-usb-precte-1d-i-2d-kody_d376304.html a klidně je doporučím, protože fungují bez problémů. Jsou rychlé, takže vás nebudou zdržovat od běžné práce. Fungují opravdu dobře. Odpověď |