Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Čtečka na čárové a QR kódy

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Čtečka na čárové a QR kódy - diskuze na toto téma
Zdravím mamky, s kámoškou jsem se pustila během těhu do podnikání a docela se nám to rozjelo. Řeším však pořád potíže s technikou a tak bych potřebovala poradit s výběrem čtečky na QR a čárové kódy. Máte zkušenost někdo?

Jana | 6.7.2022 23:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Čtečka na čárové a QR kódy
Taky jsem se během mateřské musela pustit do něčeho svého, protože z mateřské se opravdu žít nedá.... Také mi to vyšlo a teď už mám dokonce dalších 6 holek pod sebou. Zaměřuji se hlavně na holky na mateřské, aby jim to pomohlo, protože vím, jak je to vlastně těžké vyžít. Musela jsem koupit už dvě čtečky a bez problémů ji seženete okolo 2 tisíc.

Odpověď
Martina | 8.7.2022 02:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Čtečka na čárové a QR kódy
Kupovala jste dvě stejné? Jaké jste si prosím případně vybrala. Hodně by mi pomohlo, kdyby mi takhle někdo s výběrem pomohl.

Odpověď
Jana | 11.7.2022 15:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Čtečka na čárové a QR kódy
Ano, kupovala jsem už dvě stejné čtečky https://www.nc.cz/yumite-yt-4020-bezdratova-2-4-ghz-usb-precte-1d-i-2d-kody_d376304.html a klidně je doporučím, protože fungují bez problémů. Jsou rychlé, takže vás nebudou zdržovat od běžné práce. Fungují opravdu dobře.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné