| Jak naučit děti lyžovat? - diskuze na toto téma |
Jak naučit děti lyžovat? tak abych jim neublížil? Lenka | 5.10.2017 20:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak naučit děti lyžovat? Také se se docela bojím nechat jezdit své dítě samostatně :-D co nějaký špagát a přivázat si ho?
Odpověď Monika | 5.10.2017 20:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak naučit děti lyžovat? Já jsem naučila své děti jezdit na vnitřní sjezdovce, pak jim to šlo v reálu bezpoblému Odpověď Adam | 7.10.2017 10:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jak naučit děti lyžovat? Také jsem vzal děti nejdřív na vnitřní sjezdovku freestylekolbenka.cz, a pak až na skutečný svah, zdá se mi to bezpečnější :-) Odpověď Pavlínka | 18.6.2019 07:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak naučit děti lyžovat? Ta vnitřní sjezdovka je super, náš malý se také naučil lyžovat právě tam. Teď už mu to celkem jde, tak s mužem přemýšlíme, že ho příští rok vezmeme na lyže do Rakouska. Když už jsme u toho, jezdíte tam někdo lyžovat? Jaké si na cestu sjednáváte cestovní pojištění? Já slyšela, že prý to od https://www.ervpojistovna.cz/ je docela dobré. Co myslíte? Odpověď Jitka | 22.1.2023 08:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak naučit děti lyžovat? Chtěla bych vyrazit s manželem a dcerou na lyže do zahraničí. Chtěla bych se proto zeptat na vaší zkušenost s cestovním pojištěním. Kde ho vyřídit výhodně? Odpověď Martina | 24.1.2023 01:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak naučit děti lyžovat? Jestli chcete cestovní pojištění zařídit výhodně, tak se zkuste podívat na srovnávač pojištění. Tam se totiž dá sehnat pojištění o dost výhodněji a hlavně i online a rychle. Odpověď Jitka | 26.1.2023 23:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jak naučit děti lyžovat? Mohla by jste mi teda prosím poradit, na jaký ten srovnávač pojištění se podívat? Kde se vyplatí si ho případně sjednávat? Odpověď Martina | 1.2.2023 00:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Jak naučit děti lyžovat? Jestli chcete cestovní pojištění sjednat výhodně, tak můžu doporučit stránky srovnávače pojištění https://www.klik.cz/cestovni-pojisteni/ Já jsem ho tam sjednávala už víckrát. Stejně tak jsem tam vlastně řešila i pojištění auta, a to jak povinného, tak i havarijního pojištění, a také se mi tam pojištění podařilo sjednat levněji. Odpověď |