| Dezinfekce na rány a odřeniny - diskuze na toto téma |
Kterou dezinfekci používáte nejraději na rány a odřeniny? U sebe i u dětí? Potřebovala bych si doma zařídit vybavenou lékárničku, protože o drobná zranění u nás opravdu není nouze. Blanka | 6.7.2022 23:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dezinfekce na rány a odřeninyMám doma dva malé kluky a manžela kutila, takže u nás to je na denním pořádku. Pořád má někdo něco a já jsem z toho vždy hotová a všechny ošetřuji. Proto mám v lékárničce dobrou dezinfekci ve spreji, která neštípe ani nepálí a může se používat už od miminka. Pak mám gel, který perfektně zvlhčí ránu a urychluje pak její hojení. Odpověď Jitka | 8.7.2022 10:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dezinfekce na rány a odřeninyHodila by se mi dezinfekce, která by neštípala ani nepálila. Jakou používáte? Odpověď Blanka | 27.7.2022 01:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dezinfekce na rány a odřeninyNašla jsem ten gel tady na stránkách https://www.octenisept.cz/octenisept-hojivy-gel/ , ale mají tam i sprej. Koupíte to v lékárně, brala jsem to přes benu lékárnu, kde běžně nakupuju.
Odpověď |