| Sportovní kamera - diskuze na toto téma |
Chtěla bych koupit pro svého přítele k narozeninám sportovní kameru jako dárek. Takovou, která by se ideálně připevnit na helmu a dala by se vzít i do vody. Kupoval jste takovou někdo? Radek | 6.7.2022 23:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Sportovní kamera Kupoval jsem pro sebe sportovní kameru s vodotěsným pouzdrem za 1750 Kč. Dokáže perfektně nahrávat a díky její nízké ceně o ní nemusím mít ani tak velký strach. Nahrává videa v AVI a vodotěsná je až do 30 metrů. Odpověď Pavlína | 8.7.2022 10:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Sportovní kamera Jenom? Kde se vám ji podařilo sehnat za takovou cenu? To by mě opravdu zajímalo. Odpověď Radek | 12.7.2022 20:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Sportovní kamera Je to dobrá cena, koupil jsem ji velice dobře. Objednával jsem ji z internetového obchodu https://www.spyexpert.cz/sportovni-kamery/167-full-hd-sportovni-kamera-s-vodotesnym-pouzdrem.html Měl jsem ji po objednání rychle doma, a to i s kompletním českým návodem. Jsem s ní velmi spokojený. Odpověď |