Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Zateplení domu svépomocí

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Zateplení domu svépomocí - diskuze na toto téma
Dobrý den, s manželem jsem se rozhodla pro zateplení domu svépomocí letos, protože se teď opravdu hodně topilo a vzhledem k cenám energií to bude asi drahé. Kde nakoupit dobře materiál na zateplení?

Dana | 7.7.2022 00:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zateplení domu svépomocí
Také jsem měla od manžela za úkol sehnat dobře materiál a byla jsem překvapená, že se mi toho hodně oplatilo objednat online z eshopu než třena nakoupit ze stavebnin co máme po okolí, takže já jsem nám toho hodně objednávala z eshopu.

Odpověď
Hana | 8.7.2022 10:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Zateplení domu svépomocí
A ze kterého e-shopu? Určitě bych se mrkla co tam mají a jestli se nám třeba také něco nehodí.

Odpověď
Dana | 12.7.2022 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Zateplení domu svépomocí
Podívejte se na stránky eshopu https://www.1122.cz/ Mají tam toho spoustu za dobré ceny, ale i skladem, takže se to vyplatí. Vše nám chodilo rychle po objednání.

Odpověď
Marek | 18.2.2023 07:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zateplení domu svépomocí
Já jsem vzal zateplení z gruntu. Udělala jsem ho totiž i včetně nadkrokevní izolace a když jsem byl v tom, tak jsem nechal dát na střechu i fotovolataickou elektrárnu. Narazil jsem totiž na firmu https://fotovoltaikabenekovesco.cz/ , se kterou se mi to podařilo udělat za něco málo pod 200 tisíc. Tedy po odečtení dotace.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné