| Jazyková školka Průhonická labuť - diskuze na toto téma |
Dobrý den, četla jsem hodně dobrých recenzí na jazykovou školku Průhonická labuť v Praze. Nemáte prosím někdo osobní zkušenost? Alžběta | 5.7.2022 23:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jazyková školka Průhonická labuťAhoj, mě do školky chodí obě děti - dcerka i syn a jsme tam moc spokojení. Školka je krásná, mají skvělý přístup a hlavně se už pěkně chytají v angličtině :) Za mě rozhodně doporučuji! Odpověď Marie | 7.7.2022 23:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jazyková školka Průhonická labuťZdravím maminky, napíšete - fakt se ty děti už ve školce můžou naučit jiný jazyk? Stojí to za to - investovat do soukromé školky? Protože dneska ten cizí jazyk je pro všechny základ, že jo. Odpověď Alžběta | 10.7.2022 22:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jazyková školka Průhonická labuťUrčitě to stojí za to - jak píšete, dneska je cizí jazyk základ a je potřeba se ho učit už od malinka. Mrkněte na jejich ceny https://www.pruhonickalabut.cz/ceniky-skolka-pruhonice/ Záleží na tom, jak bude dítě chodit (dopo, celý den ..). Odpověď Zuzana | 17.7.2022 17:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jazyková školka Průhonická labuťTaky se na jejich stránky podívám - díky za tip, nad jazykovou školkou jsem taky přemýšlela, navíc bydlíme v Průhonicích. Odpověď |