| Ekzém a chlór - diskuze na toto téma |
Ahoj, náš syn už dlouho bojuje s ekzémem, pořád hledám jak mu ulevit a našla jsem teď že jsou filtry do sprchy na odstranění chlóru z vody, máte s tím zkušenost?
Pája | 8.7.2022 21:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ekzém a chlórTaky nad tím už chvíli přemýšlím, tak budu ráda za reakce..
Odpověď Daniela | 8.7.2022 21:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ekzém a chlórMy ho máme, jsem od mala ekzematik a tohle mi hodně ulevilo.
Odpověď Pája | 9.7.2022 20:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Ekzém a chlórJo? Tak to ráda čtu, a jaký filtr máte? Kde jste ho koupili? Chci mít jistotu, že nekoupím nějaký nekvalitní
Odpověď Daniela | 9.7.2022 20:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Ekzém a chlórPodívej se sem https://www.dionela.cz/sprchove-filtry/c-80 mají moc kvalitní filtry, je to česká výroba
Odpověď Pája | 9.7.2022 20:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Ekzém a chlórSkvělý, moc děkuju za pomoc :)
Odpověď Daniela | 9.7.2022 20:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Ekzém a chlórNení vůbec za co, tak hlavně aby to pomohlo :)
Odpověď Pavla | 24.7.2022 10:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ekzém a chlórMožná by nebylo od věci vyzkoušet cbd mastičku ;) Odpověď |