| Seriózní a rychlá půjčka - diskuze na toto téma |
Seriózní a rychlá půjčka
Jsem čestný, seriózní člověk, ekonomický subjekt. Dávám půjčky všem vážným lidem, kteří mě mohou splatit, pokud se cítíte v nouzi nebo ve finančním problému, jsem připraven poskytnout kapitál, který bude použit k poskytnutí konkrétních krátkodobých a dlouhodobých půjček ve výši 20 000 Kč na 50 000 000 Kč Další informace, kontaktní e-mail albert1960@email.cz kubelka martin | 29.1.2023 08:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Půjčky s rychlým schválenímPožádejte o solidní půjčku od přímého investora, který vám nebude účtovat žádné poplatky a nabídne vám skvělé podmínky a výhodnou úrokovou sazbu. Žádat můžete o půjčky od 50 000 Kč do 90 000 000 Kč. Zaručuji vám spolehlivý a rychlý obchod bez zbytečných průtahů a nesmyslného papírování. Tato nabídka platí pro celou ČR a všechny občany. Přihlásit se můžete zdarma a nezávazně na email: kubelkamartin5@gmail.com Odpověď JIRÁSKÁ LENKA | 18.7.2025 15:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nabízím osobní půjčku zdarma Dobrý den, máte nějaké finanční starosti nebo chcete platit účty nebo začít podnikat a hledáte někoho, kdo by vám pomohl, jsme spolehlivý věřitel, který nabízí půjčky důvěryhodným lidem, někomu, kdo neuteče s penězi, my nabízí půjčky od 10 000 Kč do 50 000 000 Kč s velmi nízkou úrokovou sazbou na dobu (1 až 360) měsíců, pro více informací kontaktujte Email:jiraskal8@gmail.com
Odpověď FILIP HORÁK | 12.11.2025 13:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | SNADNÉ PŮJČKY DO 30 MINUTDobrý den, jmenuji se FILIP HORÁK a jsem poctivý soukromý věřitel poskytující rychlé půjčky do 1 hodiny. Potřebujete půjčku? Nabízím všechny typy půjček od 20 000 Kč do 70 000 000 Kč. Doba splácení mé půjčky je obvykle minimálně 1 měsíc a maximálně 30 let s nízkou úrokovou sazbou 2 %. Pokud máte zájem o výše uvedené nabídky, dovolte mi, abych vám ještě dnes pomohl s mými osvědčenými a důvěryhodnými zkušenostmi! Kontaktujte mě emailem: horakfilip50@gmail.com
Odpověď |