Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Manžel má problém s erekcí

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Manžel má problém s erekcí - diskuze na toto téma
Najdu tu prosím nějakou paní ve stejné situaci jako jsem já? Manžel má problém s erekcí a trpím tím dost i já. Ne že by mi tak vadilo, že máme míň sexu, ale on je z toho špatný a nervózní. Chtěla bych mu pomoct, ale jak?

Hanka | 15.7.2022 11:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Manžel má problém s erekcí
Normálně bych mu koupila doplněk, co je určený na špatnou erekci ;) kdyby si potřebovala poradit, tak napiš. Ex s tím měl taky problémy.

Odpověď
Tess | 22.7.2022 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Manžel má problém s erekcí
Na e-kondomech se dají sehnat účinné doplňky. Mám doma i pro sebe tady ty pomocníky když není chuť a jsem ráda, že je mám.

Odpověď
Tereza | 21.7.2022 00:43 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Manžel má problém s erekcí
Nezkoušel něco na lepší erekci? Nefungovalo to třeba? Můj muž měl problém s erekcí a našel si doplněk stravy, který fungoval vždy. Teď bere každý den doplněk stravy na silnější a větší erekci. Musím h pochválit, když je potřeba tak opravdu stojí zase jako dřív.

Odpověď
Hanka | 23.7.2022 11:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Manžel má problém s erekcí
To bývalý si kupoval tady ty pilulky a po nich teda taky fakčilo všechno jak mělo respektive ještě líp https://supererekce.cz/7-red-power

Odpověď
Tereza | 23.7.2022 20:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Manžel má problém s erekcí
No jo, jenže to jsou tablety na erekci, které musí brát vždy před plánovanou nocí. Manžel právě bere amarex men complex od https://www.amarex.cz/ a díky tomu můžeme mít sex kdykoliv. Nemusíme to plánovat, prostě dostaneme chuť a vletíme na to.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné