Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Jak mít s manželem zase více sexu?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Jak mít s manželem zase více sexu? - diskuze na toto téma
Jsme s manželem už nějaký ten rok a sexuální aktivita nám už pomalu opravdu upadá. Chtěla bych s ním zase spát často, ale přijde mi, že už nemá tolik zájem. Jak ho v něm zase probudit?

Romana | 15.7.2022 11:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak mít s manželem zase více sexu?
Co zkusit něco na povzbuzení chuti na sex? To jste nezkoušeli?

Odpověď
Sára | 21.7.2022 09:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj, romana má pravdu. U nás už to začalo také tak trochu umírat co se týče vzrušení a to mi dost vadilo. Začala jsem to tedy řešit a nakoupil si svůdné prádlo, nějaké ty erotické hračky a vytáhla to na něj. Trochu jsem se bála, ale jeho reakce byla perfektní, protože mi řekl, že o tom už dlouho snil. Nakoupila jsem toho hodně u https://www.e-kondomy.cz/

Odpověď
Lucie | 23.7.2022 20:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Jak mít s manželem zase více sexu?
Díky moc za rady, už mám udělanou objednávku. Mají tam opravdu pěkné věci za pěkné ceny. Něco jsem do té doby třeba ani neznala.

Odpověď
Nikča | 22.7.2022 22:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
A takhle z těch volně prodejných máte s něčím zkušenost?

Odpověď
Míša | 23.7.2022 11:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přítel si kupuje Viamax, ale ne že by neměl chuť na sex, to on má, ale erekce mu moc dlouho nevydrží.

Odpověď
Eva | 11.9.2022 09:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já už téměř dva roky nemám na sex vůbec chuť. Dřív jsem to byla hlavně já, kdo to u nás doma inicioval, ale teď ty poslední dva roky s manželem spím už jen kvůli němu a sama z toho nic nemám... Nějak se prostě nemůžu vzrušit.

Odpověď
Dana | 16.9.2022 01:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dlouhou dobu jsem s manželem spala jen kvůli němu a přiznám se, že to není úplně ideální situaci ani pro jednoho. Pomohlo mi, když jsem začala brát prášky pro ženy, které dokáží zvýšit libido. Díky tomu mám na to zase chuť a měla jsem již několikrát pořádně silný orgasmus.

Odpověď
Eva | 18.9.2022 12:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Jak mít s manželem zase více sexu?
Které prášky pro ženy dokáží zvyšovat libido? já jsem z toho už opravdu dost špatná, a tak bych to určitě vyzkoušela jestli by to fungovalo.

Odpověď
Dana | 24.9.2022 18:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Jak mít s manželem zase více sexu?
Také jsem z toho byla špatná, ale díky práškům pro ženy https://www.supererekce.cz/6-fly-pro-zeny to zas jde. Zažívám strašně silné orgasmy, takže jsem prostě celkově spokojenější i v životě.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné