| Pojištění chaty - diskuze na toto téma |
Splnila jsem si s manželem sen a pořídila novou chatu. Nebyla levná a já bych na ni chtěla vyřídit pojištění. Kde to normálně, i když se jedná vlastně o víkendové užívání? Blanka | 22.7.2022 00:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pojištění chatyPojištění domácnosti i nemovitosti je podle mě základem, co by měl mít každý. Nikdy nevíte co se vlastně může stát. Jestli chcete pojištění vyřídit výhodně, tak se zkuste mrknou i na srovnávač pojištění. Já jsem tam pojištění našla výhodněji, než mi bylo nabízeno na pobočce. Odpověď Jana | 23.7.2022 23:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pojištění chatyJak fungují vlastně srovnávače pojištění? Když si tam najdu nabídku, která by mě oslovila? Tak pak běžím na tu pojišťovnu s tím? Odpověď Blanka | 25.7.2022 13:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Pojištění chatyTakhle to není. Podívejte se na srovnávač pojištění https://www.klik.cz/ , kde si uděláte porovnání nabídek konkrétního pojištění a pak si ho můžete sjednat rovnou online přes srovnávač. Odpověď |