Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 03. června 2026, svátek má Tamara, zítra Dalibor
Vyhledávání

Diskuse - Dobře vypadající menstruační kalhotky

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dobře vypadající menstruační kalhotky - diskuze na toto téma
Dobrý večer, jaké menstruační kalhotky, které jsou příjemné a vypadají dobře, doporučíte?

Jarka | 19.7.2022 17:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobře vypadající menstruační kalhotky
Já mám tyto v pastelových barvách https://www.modibodi.cz/modibodi-sada-classic-bikini-everyday-pastel/ a jsou hrozně příjemné a slušivé.

Odpověď
Silvie | 22.7.2022 23:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dobře vypadající menstruační kalhotky
Taky menstruační kalhotky objedávám na Modibodi, mají je kvalitní a vyhovuje mi i materiál.

Odpověď
Zuzka | 29.11.2024 08:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Holky, já jsem dřív měla velké bolesti při menstruaci, že jsem si musela brát volno z práce a zůstávat doma. Zkoušela jsem všechno možné, od bylinek po klasické prášky na bolest, ale vždycky to bylo jen dočasné řešení. Pak mi kamarádka doporučila https://www.biotterpharma24.cz/biotter-byology-cyst-fem/ . Užívám ho už pár měsíců a musím říct, že jsem si konečně oddychla. Bolesti se zmírnily natolik, že nemusím sahat po lécích, a celkově se mi cyklus zlepšil. Hlavně oceňuji, že je to přírodní doplněk, který tělo nezatěžuje. Pokud hledáte něco, co vám opravdu pomůže, určitě stojí za to to vyzkoušet.

Odpověď
Blanka | 19.12.2024 09:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Plánování menstruačního cyklu se pro mě stalo mnohem snazší díky chytrým hodinkám ARMODD Silentwatch 7 Pro. Kalendář v hodinkách mě informuje s dostatečným předstihem, takže mám vše pod kontrolou. Hodinky navíc sledují i fyzickou aktivitu a spánek, což mi pomáhá pochopit, jak se moje tělo mění během měsíce. Jsou perfektní nejen pro sledování zdraví, ale také jako stylový doplněk.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné