| dieta - diskuze na toto téma |
ahojkyy. zkoušeli jste nějakou dietu která vám opravdu pomohla zhubnout?? :-) Zuzka | 20.7.2022 23:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | dietajá ano:-) za mě už jedině keto dieta :-) Odpověď Katka | 21.7.2022 23:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: dietaA jakou by si mi doporučila?? :-) Keto jsem teda vůbec nezkoušela.. je opravdu účinná? :) Odpověď Zuzka | 22.7.2022 23:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: dietajá si kupuju od ketodiet.cz a je opravdu bezvadná podařilo se mi pěkne zhubnout a držet si váhu i nadále.. za mě už jedině ketodiet :-) Odpověď Katka | 23.7.2022 23:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: dietaTak to je paráda:-) koukala jsem na stránky a ty sis tam objednávala nějaký ten dietní plán? Odpověď zuzka | 24.7.2022 23:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: dietaAno, objednávala jsem si medium tady tento https://www.ketodiet.cz/stranky/dietni-plan-medium/ a je opravdu skvělý :-) opravdu je potřeba to dodržet, ale ono je to celkem lehký.. protože je to chuťově moc dobrý.. člověk ani neví o tom že drží nějakou dietu a kila jdou dolů sama :-)fakt pecka Odpověď Katka | 25.7.2022 23:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: dietaTak to je fajn, to si vyzkouším, vypadá to fakt moc dobře:-) a kolik jsi díky ketodiet zhubla jestli se smím zeptat? :-) Odpověď Zuzka | 26.7.2022 23:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: dietaBylo to cca 10 kilo :-) Opravdu pecka.. jak říkám rozhodně to můžu doporučit:-) Ketodiet.cz je opravdu skvělá keto dieta:-) Odpověď Katka | 27.7.2022 17:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dietaTak to je pecka :-) Tak to ji teda ráda vyzkouším :-) Odpověď |