| Hotové příkrmy pro děti - diskuze na toto téma |
Maminky, kupujete někdo hotové příkrmy? Malé je rok a já ne vždy stihnu uvařit. Petra | 22.7.2022 22:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hotové příkrmy pro dětiJá teda vařím a hotovku vezmu s sebou třeba k lékařce nebo výjimečně, když jdeme na delší výlet. Odpověď Marta | 23.7.2022 20:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hotové příkrmy pro dětiNo já bych řekla, že dneska ty kupované příkrmy jsou mnohem lepší než co doma uvaříme. Já kupuju BIO příkrmy ve skleničkách od Sunaru, ty jsou perfektní. Odpověď Klára | 25.7.2022 19:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hotové příkrmy pro dětiSouhlas, taky je kupuju :) Teď mají navíc novinku právě pro větší děti - BIO skleničky s kousky, dřív měli jen jemnou konzistenci nebo příkrm k kapsičce. Odpověď Lída | 27.7.2022 22:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hotové příkrmy pro dětiVložila byste mi odkaz na příkrm, abych věděla, které skleničky to jsou? Odpověď Klára | 30.7.2022 20:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Hotové příkrmy pro dětiAno, tady máte odkaz na jeden příkrm od Sunaru s většími kousky https://www.alza.cz/maxi/sunar-bio-prikrm-zelenina-testoviny-kureci-maso-6-235-g-d7182526.htm Odpověď Lída | 31.7.2022 16:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Hotové příkrmy pro dětiMoc díky, hned jsem si příkrmy objednala. Od Sunaru kupuju malému i křupky a sušenky, takže vlastně zůstaneme věrní značce Sunar :) Odpověď Heluska | 26.7.2022 12:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hotové příkrmy pro dětiAhoj, já jak kdy, občas své dceři mixuji a občas hupuji hotové. Dobré jsou ty z DMka a nebo ty koupené přímo v lékárně. Teď jsem nakoupila docela zásobu, protože jsem našla super slevu přes tento slevový portál: kuponozdroj.cz. Takže se to poměrně vyplatilo. Jinakou jsou ty příkrmy dost drahé! :-) Odpověď |