| Tónování autoskel - diskuze na toto téma |
Může kvalitní tónování skel na autě zlepšit i teplotu v autě? Jestli tam pak třeba není tak velké vedro? Radek Borovský | 21.7.2022 23:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Tónování autoskelZcela určitě ano. Pokud máte kvalitně tónovaná skla, tak potom přes ně nejde tolik tepla do auta. Celkově je to lepší, protože to pak tolik v autě neunavuje třeba při delších cestách. Je však potřeba to nechat udělat opravdu kvalitně a hlavně si tma nechat nalepit i kvalitní fólii. Odpověď Martina | 23.7.2022 22:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Tónování autoskelJak mám poznat, kde to dělají kvalitně? Vy mě dokážete nasměrovat někde v okolí Brna? Odpověď Radek Borovský | 25.7.2022 11:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Tónování autoskelJá jsem se na to ptal u mechanika ve větším servisu, kde lidé nejvíc jezdí a s kým mají dobrou zkušenost. Poslal mě na polep autoskel do https://www.foliaset.cz/tonovani-skel Výsledek je perfektní, auto jsem nemusel nijak připravovat. Oni si to celé vlastně udělají a auto předají kompletně čisté a suché. Odpověď |