Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Reklamní polep na auto Brno

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Reklamní polep na auto Brno - diskuze na toto téma
Zdravím, potřebovala bych polepit dvě nová auta reklamou v Brně. Potřebovala bych na to někoho, kdo by to udělal i s návrhem, který bych já pak schválila. Chtěla bych něco co by mohlo lidi zaujmout. Poradíte mi?

Ivana | 23.7.2022 09:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Reklamní polep na auto Brno
Našla jsem si v Brně firmu, kde jsem měla do 3 dnů grafický návrh, který teda vypadal luxusně. Nechala jsem lepit osobní auto a dodávku. Výsledek je perfektní, protože je vidět, že se hodně lidí na auty otáčí a o to přesně při reklamě jde.

Odpověď
Jana | 24.7.2022 09:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Reklamní polep na auto Brno
Kde v Brně? U koho jste o nechala dělat? Ten grafický návrh to bylo přímo na tvar vašeho auta nebo jak to myslíte?

Odpověď
Ivana | 25.7.2022 15:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Reklamní polep na auto Brno
Přesně tak, grafický návrh udělají přesně na vaše auto a podle vašich požadavků. Není problém to lepit i na skla, kde se používá děrovaná fólie, takže ze vnitřku auta je normálně vidět ven. Mě se reklama na autě od firmy https://www.polepim.cz/polepy-aut/ hodně líbí, dokáží to udělat opravdu kvalitně a profesionálně.

Odpověď
Bára | 11.2.2026 21:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Reklamní polep na auto Brno
S dovolením se připíchnu. U nás ve firmě se toto téma taky začalo hodně řešit. Celkově se teď vedení rozhodlo hodně investovat do propagace firmy. U dodavatelů si budujeme jméno díky tomu, že jim rozdáváme firemné darčeky, které jsme si ve velkém objednali z https://www.darcekyprezakaznikov.sk/ , platíme si online reklamu a ještě máme v merku několik míst na bannery.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné