| šampóny a masky na khadi.cz - diskuze na toto téma |
Zdravím, nakupujete někdo šampony a masky na vlasy na khadi.cz? Mají zajímavé produkty a chtěla bych je vyzkoušet. Míla | 21.7.2022 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | šampóny a masky na khadi.czJá u nich šampony, masky a olejíčky kupuju. Vlasy mám po nich krásné a zdravé. Navíc mají 100% přírodní produkty, takže se s produkty z drogérie nedají vůbec srovnat. Odpověď Nikola | 24.7.2022 15:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | šampóny a masky na khadi.czTím, že si barvím vlasy, tak co dva měsíce si dělám tady tu čistící masku, která mi zároveň připraví vlasy na barvení https://www.khadi.cz/khadi-vlasova-maska-hloubkove-cisteni-aktivnim-uhlim Odpověď Silva | 8.8.2022 12:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: šampóny a masky na khadi.czTakže s těma jejich barvama máš zkušenost? Sice nejsem úplně šedivá, ale pár šedin se najde, tak musím vybírat takovou barvu, která mi je překryje. Chtěla bych přejít z těch drogérkových na rostlinné, protože ty mi neponičí vlasy. Odpověď Nikola | 17.8.2022 15:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: šampóny a masky na khadi.czAno mám a vlasy šedivé taky bohužel mám. Naštěstí jsou tady takové možnosti, jako jsou ty rostlinné barvy, které mi neničí vlasy. Odpověď Hanka | 24.8.2022 16:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | šampóny a masky na khadi.czJakou máte zkušenost s těmi jejich olejíčky? Jsou účinné? Odpověď Nikola | 21.9.2022 20:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: šampóny a masky na khadi.czMám toho od nich na vlasy dost a spokojená jsem, protože mám po několika letech, co jsem si vlasy ničila normálními barvami konečně krásné, lesklé a zdravé vlasy. Odpověď |