| Lupy - diskuze na toto téma |
Čauvec holky, neporadily by jste mi pomocí čeho se zbavit lupů? Máte něco vyzkoušeného? Koupila jsem si v lékárně speciální šampon, ale to mi pomůže na chvíli a tak po týdnu mám lupy znovu :/ Andrejka | 17.8.2022 15:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | LupyNepoužíváš špatnou kosmetiku na vlasy? To může být jedna z hlavních příčin. Navíc jestli používáš šampony z drogerie, tak je to pak jasné :/. Zkus vyzkoušet přírodní kosmetiku. Nevím proč se toho tak všichni bojí přitom je to to nejlepší a nejmenší, co můžete pro vlasy a nejen pro ně udělat. Odpověď Nikola | 24.8.2022 16:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: LupyJenže zase abych zkoušela něco nového, to mi taky sednout nemusí. Radši bych byla kdybych dostala doporučení a šla do něčeho, co už někomu pomohlo. Ty používáš přírodní kosmetiku? Odpověď Andrejka | 30.8.2022 12:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: LupyAno, používám přírodní kosmetiku od khadi. Na vlasech je to hodně znát a doporučuju ji kde můžu. Odpověď Nikola | 9.9.2022 22:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: LupyNašla jsem si tam tady tu řadu na lupy, tak jsem zvědavá jestli mi to pomůže :) https://www.khadi.cz/khadi-elixir-sampon-neem-balance-200-ml Odpověď Sandra | 21.9.2022 20:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: LupyPoužívám jak jejich kosmetiku, tak i barvy na vlasy a musím říct, že je to poznat, protože nemám vysušené vlasy a nelámou se mi díky tomu, že používám šetrnou barvu na vlasy. Odpověď Nikola | 28.9.2022 18:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: LupyTak musím říct, že jejich kosmetika na vlasy je moc příjemná a lupů mám podstatně méně. Přijde mi, že mi tady ten jejich šampon tolik nevysušuje pokožku hlavy a ten olejíček ji hezky promastí. Odpověď Edita | 12.10.2022 22:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: LupyJak dobře ty barvy od khadi kryjí? Odpověď Pavla | 5.9.2022 16:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: LupyCo ti pomůže, tak je udělat si vlasový test tady na tom webu expertnavlasy.eu. Dělala jsem si ho taky a vyšla mi úplně jiná kosmetika, že bych měla používat než používám, tak jsem tomu dala šanci, objednala jsem si ten jejich balíček a po 14ti dnech jsem byla bez lupů. Takže používání špatných šampónů má jak na vlasy, tak pokožku hodně velký vliv. Odpověď |