Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Kupované diety

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kupované diety - diskuze na toto téma
Jaký máte názor na ty kupované diety? Opravdu se na nich dá zhubnout a váhu si udržet?

Nikola | 17.8.2022 11:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kupované diety
Já jsem třeba příklad toho, že to jde a vůbec nic na tom není :). Jakmile něco chceš, tak by sis zatím měla jít. O to jednodušší to potom bude ;)

Odpověď
Míša | 28.8.2022 16:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kupované diety
Máte toho vyzkoušeného víc? Chtěla bych taky zkusit dietu, ale nevím do které se pustit :/

Odpověď
Nikola | 31.8.2022 08:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kupované diety
Víc toho vyzkoušeného nemám. Šla jsem na jistotu, protože mamka držela ketodiet a hrozně si ji chválila, tak jsem do ní šla taky.

Odpověď
Míša | 10.9.2022 19:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Kupované diety
jak dlouho si ji držela a kolik si na ní zhubla jestli se můžu zeptat?

Odpověď
Nikola | 17.9.2022 22:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Kupované diety
Každý krok je na 3. týdny a kroky jsou celkem tři. Teda při tom balíčku co jsem si kupovala já pro střední nadváhu https://www.ketodiet.cz/c/vyhodne-balicky/dietni-plan-pro-stredni-nadvahu-medium/

Odpověď
Míša | 20.9.2022 16:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Kupované diety
Objednala jsem si prvně ten jejich ochutnávkový balíček a jsem hrozně překvapená, protože jídla mají fakt dobrá, takže si jdu vybrat balíček, který budu držet.

Odpověď
Sára | 25.9.2022 18:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kupované diety
no já těch diet vydržela víc, ale vydržela jsem to až na ketodiet, protože mi ty jídla chutnaly. U ostatních to byla hrůza.

Odpověď
Anežka | 31.10.2022 22:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kupované diety
Po novém roce se s kamarádkou budu pouštět tady do té diety www.ketofit.cz. Pečlivě jsem to všechno zvážila, hledala si informace a dle složení by tato dieta měla být nejúčinnější vzhledem k tomu, že má nejnižší obsah sacharidů v poměru s ostatními dietami.

Odpověď
Lída | 5.11.2022 18:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kupované diety
Budu držet palce, chce to hlavně pevnou vůli a pak to jde dolů samo ;). Taky jsem tady tu dietu držela a díky ní jsem se dostala na velikost 38.

Odpověď
Anežka | 30.11.2022 15:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kupované diety
No namotivovaná jsem řádně, tak uvidíme. Balíčky už máme obě doma nachystané. Jediné z čeho mám trochu obavy je, abych neměla hlad.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné