| Kupované diety - diskuze na toto téma |
Jaký máte názor na ty kupované diety? Opravdu se na nich dá zhubnout a váhu si udržet? Nikola | 17.8.2022 11:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kupované dietyJá jsem třeba příklad toho, že to jde a vůbec nic na tom není :). Jakmile něco chceš, tak by sis zatím měla jít. O to jednodušší to potom bude ;) Odpověď Míša | 28.8.2022 16:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kupované dietyMáte toho vyzkoušeného víc? Chtěla bych taky zkusit dietu, ale nevím do které se pustit :/ Odpověď Nikola | 31.8.2022 08:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kupované dietyVíc toho vyzkoušeného nemám. Šla jsem na jistotu, protože mamka držela ketodiet a hrozně si ji chválila, tak jsem do ní šla taky. Odpověď Míša | 10.9.2022 19:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kupované dietyjak dlouho si ji držela a kolik si na ní zhubla jestli se můžu zeptat? Odpověď Nikola | 17.9.2022 22:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Kupované dietyKaždý krok je na 3. týdny a kroky jsou celkem tři. Teda při tom balíčku co jsem si kupovala já pro střední nadváhu https://www.ketodiet.cz/c/vyhodne-balicky/dietni-plan-pro-stredni-nadvahu-medium/ Odpověď Míša | 20.9.2022 16:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Kupované dietyObjednala jsem si prvně ten jejich ochutnávkový balíček a jsem hrozně překvapená, protože jídla mají fakt dobrá, takže si jdu vybrat balíček, který budu držet. Odpověď Sára | 25.9.2022 18:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kupované dietyno já těch diet vydržela víc, ale vydržela jsem to až na ketodiet, protože mi ty jídla chutnaly. U ostatních to byla hrůza. Odpověď Anežka | 31.10.2022 22:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kupované dietyPo novém roce se s kamarádkou budu pouštět tady do té diety www.ketofit.cz. Pečlivě jsem to všechno zvážila, hledala si informace a dle složení by tato dieta měla být nejúčinnější vzhledem k tomu, že má nejnižší obsah sacharidů v poměru s ostatními dietami. Odpověď Lída | 5.11.2022 18:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kupované dietyBudu držet palce, chce to hlavně pevnou vůli a pak to jde dolů samo ;). Taky jsem tady tu dietu držela a díky ní jsem se dostala na velikost 38. Odpověď Anežka | 30.11.2022 15:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kupované dietyNo namotivovaná jsem řádně, tak uvidíme. Balíčky už máme obě doma nachystané. Jediné z čeho mám trochu obavy je, abych neměla hlad. Odpověď |