Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Čištění pleti

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Čištění pleti - diskuze na toto téma
Jaké produkty a od jaké značky by jste mi doporučily na čištění pleti?

Lenka | 16.8.2022 16:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Čištění pleti
V dnešní době je z čeho vybírat akorát mi přijde, že kvalita kosmetiky šla dost dolů, proto mně osobně docela trvalo než jsem našla takovou, co mi vyhovuje, ale naštěstí se povedlo a je to rok co ji používám a mám díky ní hezčí pleť. Kupuju si komplet péči od Iuvenia a vyhovuje mi.

Odpověď
Pavlína | 12.9.2022 09:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Čištění pleti
Na tu jsem se dívala, narazila jsem na ni dokonce i v časopise a líbí se mi moc jejich hodnocení, ale vidím to prvně na vzorečky, protože dost značek co jsme vyzkoušela mě na pleti štípalo.

Odpověď
Lenka | 19.9.2022 11:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Čištění pleti
Co je perfektní, tak ta jejich essence. Je to druhý pečující krok hned po čištění a mám po ní krásně jemnou pleť https://www.iuvenio.com/fresh/

Odpověď
Kamila | 16.6.2023 13:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Čištění pleti
Tuhle kosmetiku neznám. Já moc ráda nakupuju na Notinu. Tam mají skvělé produkty, kvalitní a hlavně mají dokonalý výběr.

Odpověď
Ilona | 3.7.2023 08:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Čištění pleti
Hele, na to Notino jsem se dívala a produktů mají teda opravdu hodně... co se tobě osvědčilo na tu pleť?

Odpověď
Míša | 10.12.2022 19:09 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Čištění pleti
Používám kompletní péči na pleť od garnieru a s tou jsem spokojená. Mé pleti vyhovuje, prospívá, takže je to na ní i znát :)

Odpověď
Vikky | 27.12.2022 20:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kde tu péči kupuješ? Normálně v drogerce? Mají tam vše, co hledáš nebo nakupuješ někde na netu?

Odpověď
Míša | 14.1.2023 13:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Na kompletní čištění pleti používám tady ten gel a ten je naprosto dostačující :) https://www.notino.cz/garnier/bio-cistici-gel/ pak jenom nanesu krém a hotovo.

Odpověď
Inna | 6.2.2023 02:59 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Čištění pleti
Taky mi vyhovuje garnier. Jako v poměru cena vs kvalita je to za mě pecka.

Odpověď
Anďa | 21.2.2023 20:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Čištění pleti
Mají to co na eshopu i na těch jejich prodejnách? U nás máme jednu, ale ještě jsem se tam nedostala a na eshopu jsem si toho dost vyhlídla, tak jestli tam ten výběr bude stejný?

Odpověď
Ronda | 4.5.2023 19:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Čištění pleti
To Notino je super :) Já ho mám moc ráda, nakupuju tam hodně často, protože ta jejich nabídka je opravdu skvělá, široká a super ceny :) Jinak teda, na to čištění pleti si od nich kupuju skincare od Elemis :) Ta péče je super, skvěle mi vyhovuje.

Odpověď
Pavlína | 5.5.2023 10:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem péči od Elemis zatím nezkoušela, ale docela mě láká ji zkusit. Co jsem se tak dívala, tak mě hodně ta jejich pleťová řada zaujala. Co od nich všechno používáš?

Odpověď
Ella | 16.6.2023 12:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Určitě si ji kup. je skvělá, já jsem lepší péči zatím nenašla. Koukni se třeba na tuto sadu https://www.notino.cz/elemis/energising-cleanse-toner-darkova-sadapro-dokonale-vycisteni-pleti/. Myslím, že ta by mohla být dobrá, ne? Jako startovací sada skvělá.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné