| Reklama na dodávku - diskuze na toto téma |
Ahoj, řešil jste někdo sám reklamní polep na dodávku? Kde se to dá udělat kvalitně? Konečně jsem se dostal k nové dodávce a už jsem nemusel kupovat bazarovou. Tak bych ji chtěl i polepit reklamou, aby to třeba i něco přineslo. Jen mám strach to na nové auto s pěkným lakem nechat lepit jen tak někoho. Richard | 28.7.2022 22:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Reklama na dodávkuTo záleží c od toho čekáte, mě se podařilo narazit na firmu, kde jsou opravdu frajeři. Mám na autě reklamu, která není jen tak nějaká obyčejná ale opravdu dobře designově povedená. Auta si každý všimne jsem z toho nadšený. Odpověď Martin | 29.7.2022 22:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Reklama na dodávkuNa kterou firmu se vám podařilo narazit? U koho jste to nechával dělat? Odpověď Richad | 31.7.2022 09:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Reklama na dodávkuPokud chcete mít na autě opravdu pěknou a designovou reklamu, tak doporučuji se podívat na https://www.polepim.cz/polepy-aut/ Jsou to opravdu machři, mají pěknou a čistou dílnu. Prostě profíci. Odpověď |