| Energeťáky - diskuze na toto téma |
Nevíte jestli je nějaká zdravější forma energetických drinků? Teď v létě mi je doktor zakázal a kolikrát jsem fakt unavená a potřebuju pracovat, tak se musím něčím nakopnout, ale teď nemám čím a káva mi nechutná :(( Andrejka | 12.8.2022 20:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | EnergeťákyZkus theBrainer :) narazila jsem na něj u Agáty Hanychové na instagramu a spokojená jsem s ním maximálně. Využívám ho nejvíc v práci a líp se díky němu soustředím. Odpověď Michala | 19.8.2022 18:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | EnergeťákyA kdo to má nebo kde je to k dostání? Odpověď Andrejka | 23.8.2022 19:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: EnergeťákyMají to buď na svém eshopu https://rpshop.cz/thebrainer a nebo se můžeš zkusit zeptat v lékárně :) Odpověď Ester | 12.9.2022 13:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | EnergeťákyTady ten zázrak mi neuvěřitelně pomáhá při učení na zkoušky, kdy se perfektně soustředím a koncetruji na učivo s čímž jsem předtím měla hodně velký problém. Odpověď Nikola | 19.9.2022 17:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | EnergeťákyTaky mám ráda produkty od rosenpharmy. Mám od nich kolagen, ale taky dost věcí v lékárničce a vždycky nám přišly vhod. Odpověď |