| Ušní sprej - diskuze na toto téma |
Pěkný den holky, ráda bych se zeptat, zda máte některá zkušenosti s ušním sprejem Vaxol? Koukala jsem se na způsoby čistění oušek a tento sprej je hodně doporučiovaný. Budu ráda za info :)
Michaela | 29.7.2022 14:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ušní sprejMy ho kupujeme a spokojenost. Asi k tomu nemám, co napsat. Jako zkusili jsme docela dost sprejů a různých metod a ten Vaxol je prostě nejlepší.
Odpověď Nina | 10.8.2022 21:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ušní sprejZnáte někdo ušní svíce? Našla je jsem na internetu a nějak nevím, jestli je to dobré. Odpověď Andrea S. | 18.8.2022 19:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Ušní sprejJá je mohu doporučit. Mě pomáhají skvěle. Odpověď Nina | 25.8.2022 21:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Ušní sprejJak je používáte? Nebo spíše nemáte z toho strach? Odpověď Andrea S. | 27.8.2022 19:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Ušní sprejJá mám hoxi svíce, ráda to používám i při rýmě, je to naprosto skvělý. Odpověď Markéta | 26.8.2022 21:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ušní sprejOd jakého věku je pro dítě vhodný?
Odpověď Simča | 27.8.2022 22:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Ušní sprejJe potřeba to maminy konzultovat s lékařem, když jde o sprej do ucha? Vždycky jsem čistila vatičkama, tak mě docela překvapilo to, že se píše, že je toto lepší a bezpečnější varianta čištění uší.
Odpověď Hanka | 28.8.2022 07:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ušní sprejMy kupujeme tento sprej https://www.euclekarna.cz/hygiena-a-kosmetika/oblicej-a-plet/kremy-masti-a-gely-na-oci/21996/vaxol-usni-spray-10ml?gclid=EAIaIQobChMI0IT3krfO-QIVa4xoCR1mXwakE… Je to nejšetrnější a nejlepší metoda čistění uší. I pro děti.
Odpověď Radka | 30.8.2022 16:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Ušní sprejVaxol je pro děti od narození a ano je to bezpečnější jak si čistit uši vatovou tyčinkou, tam totiž dochází k tomu, že se maz posouvá dozadu a ucho se nečistí, a to má potom jísté následky. Nechám vám tady odkaz ať si o něm můžete přečíst více www.vaxol.cz
Odpověď |