Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Aktovka pro prvňáčka

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Aktovka pro prvňáčka - diskuze na toto téma
Ahoj holky, musím už pomalu vybavovat dceru do první třídy. Aktuálně hledáme aktovku. Koukala jsem se na nabídku Baagl a docela by mě zajímaly vaše zkušenosti :) Děkuji moc :)

Zdenka | 29.7.2022 22:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Aktovka pro prvňáčka
Ahoj, na tomto shopu nakupuju moc ráda. Vybavila jsem všechny děti. Mají přímo i školní sety. Dceři jsem tam koupila celou tuhle sadu https://www.baagl.cz/skolni-set-zippy-unicorn-universe-kreativ/ a spokojenost maximální.

Odpověď
Simona | 29.8.2022 22:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Aktovka pro prvňáčka
Ten je moc hezký. Na ty sety se tam kouknu taky. Je lepší, když je vše v jednom stylu. A co jsem se dívala, Baagl má tu nabídku fakt širokou.

Odpověď
Madla | 3.10.2022 20:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Aktovka pro prvňáčka
Věci od Baagl jsou výborný. Mají fakt kvalitní nabídku. Já tam nakupuu moc ráda. Dětem aktovky od nich sedí perfektně.

Odpověď
Tonicka | 5.12.2022 12:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Aktovka pro prvňáčka
Jo? Tak to je super, to jsem moc ráda, že jsem získala info, protože já budu synovi vybírat pod stromeček nový batoh do školy, tak vím, kam mrknout. Mají třeba i nějaké doplňky v jednotném mortivu? Jako třeba pytlík na boty a tak?

Odpověď
Beata | 28.12.2022 13:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Aktovka pro prvňáčka
No, jasně, že mají a krom toho mají i celé sety https://www.baagl.cz/skolni-sety/, takže se tam dá fakt super vybrat.

Odpověď
Elza | 28.1.2023 12:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Aktovka pro prvňáčka
Jo, to jsem se taky přesvědčila. Chtěla jsem koupit malé jen aktovku, ale ty sety mě teda zaujaly moc, takže jsem sáhla rovnou po nich :)

Odpověď
Alex | 3.3.2023 16:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Aktovka pro prvňáčka
No a jaký ten set jsi vybrala?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné