Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Hubnutí

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Hubnutí - diskuze na toto téma
Ahoj, měla bych dotaz na hubnutí. Už jsem docela zoufalá, tak by mě zajíl váš názor... jaký je podle vás nejlepší způsob hubnutí? Co se vám osvědčilo? Diety, nejíst, cvičit? Já nevím, mám pocit, že na mě snad nic nefunguje... Za měsíc jedeme na dovolenou a já bych ještě něco málo ráda dostala dolů :)

Vikky | 30.7.2022 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Ahoj, za mě můžu doporučit dietu https://www.ketodiet.cz/. Ta mě osobně pomohla moc :) Díky ní jsem opravdu shodila a díky jejich produktům jedu dál LC stravu :)

Odpověď
Eliška | 26.8.2022 20:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Hubnutí
Počkej, čili abych tomu porozumněla, tak ty jsi držela ketodiet a teď už jsi po, ale dál v rámci LC stravy kupuješ jejich prodkty?

Odpověď
Ema Rychlá | 31.7.2022 23:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
No já jsem hubnout chtěla začít ještě před koncem léta, ale nakonec to nějak nedopadlo. Je to všechno o pevné vůli, kterou já bohužel nemám a asi ani nikdy mít nebudu. Dokázala byste mně některá poradit jak zhubnout v kuchyni?

Odpověď
Ema Rychlá | 5.8.2022 08:49 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Hubnutí
No základem je kupit si kvalitní potraviny a vyvarovat se těm, které se tváří být velmi levné, no je to jedna velká pakáž, kterou bys nedokázala zpracovat ani v tom nejhorším snu. A když budeš mít více peněz, tak kupuj i BIO potraviny.

Odpověď
Evička | 5.8.2022 08:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Hubnutí
Tady to vypadá, jak kdyby ses za někoho vydávala, že to tak není? Protože odpovídat stejný jménem jakým se ptáš je velmi zvláštní a někdy i zavádějící. Já jsem Evička, těší mě Emičko. Kde si prosím koupila tvé titanové nádobí?

Odpověď
Ema Rychlá | 5.8.2022 08:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Hubnutí
Co se to jenom stalo? Jak je možné, že se za mě někdo začal vydávat? No to je šílené, to vám teda povím. Jen vůbec nevím, jak na to reagovat. No aspoň odpovím na ten tvůj dotaz. Hele, proste jsem zašla na www.zgastro.cz/3-titanove-nadobi a tam sehnala jeden titanový pekáč a přihodila si ještě titanovou pánev.

Odpověď
Elča | 28.8.2022 19:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Hubnutí
Holky a co třeba plavání ve spojitosti s hubnutím? Osvědčilo se vám nebo ne? Já musím říct, že mě docela ano. K plavání jsem nikdy neměla moc vztah, ale od té doby, co máme na zahradě přelivový bazén od https://www.albixon.cz/bazeny/prelivove/ tak chodím pravidelně každý den plavat a musím říct, že se to na mém těle začíná dost pozitivně projevovat. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné