| Migrény - diskuze na toto téma |
Zdravím, prosím vás, chtěla bych se zeptat. Poměrně často trpím migrénami. U doktora mi nic nezjistili, ale potřebovala bych to nějak řešit. Máte s něčím zkušenost, co vám pomohlo? Nina | 31.7.2022 18:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | MigrényMně dost pomohl migreen, vyzkoušej ho, za to nic nedáš ;) Odpověď Zita | 26.8.2022 19:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: MigrényAhoj, prosím tě, ten migreen, to je co za produkt? To je přírodní doplněk? Já totiž hledám něco, co by mi opravdu pomohlo, ale nechci žádnou chemii... Odpověď Pavlína | 4.10.2022 08:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: MigrényAhoj, k tomu bylinnému extraktu na bolest hlavy - info o jeho složení a taky užívání a účinčích najdeš tady https://www.topvet.cz/doplnky-stravy/bylinne-extrakty-tobolky/60995-migreen. Mají tam veškeré info :) Odpověď Zlatka | 5.8.2022 23:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | MigrényNěkdy mě trápí opravdu velké bolesti hlavy. Někdy je to tak šílené, že v ten den zvládám jen ležet a vstávat pouze na záchod. Co s tím? Odpověď Martina | 10.8.2022 00:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: MigrényTak pokud je to dlouhodobé, tak určitě není špatné zajít si i k doktorovi. Já jsem dostávala prášky od bolesti, které jsem však nechtěla brát dlouhodobě. Proto jsem hledala jinou metodu, jak se zbavit bolestí hlavy. Narazila jsem na bio lampu, která dokáže s bolesti hlavy pomoci. Zabralo to rychle a nezabralo to moc času. Odpověď Zlatka | 13.8.2022 07:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: MigrényJak se to používá? Nebo já respektive ani moc nevím, co bych si mohla pod bio lampou vlastně představit? Jak to vypadá nebo tak? Odpověď Martina | 17.8.2022 22:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: MigrényV podstatě je to strašně jednoduché, musíte se pravidelné svítit bio lampu https://www.kingrayshop.cz/p/p-biolampa-stimlight-4-farby-plus-infra Tvarově je jako sprchová hlavice, není těžká a svícení je tak díky tomu pohodlné. Odpověď Market | 1.11.2022 22:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: MigrényHele, já nevím, no, ale s tímto bych asi neexperimentovala, no... já bych vsadila na zkušenosti... Zkusila bych něco, co už někomu pomohlo. Ten migreen od topvet je opravdu skvělý. Já jsem už propadala panice, ale fakt mi pomohl. Odpověď Lucie | 27.11.2022 10:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | MigrényNěkdy mám takovou migrénu, že nejsem schopná komunikovat ani s vlastní rodinou a nejraději si zalezu do ložnice, kde se zamknu a ležím nebo spím… Chtěla bych s tím nějak bojovat protože to rozhodně není nic příjemného a ostatní si myslí, že jsem na ně naštvaná nebo tak a to rozhodně nechci.
Odpověď Tereza | 28.11.2022 00:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: MigrényZnám to moc dobře. Také jsem se s tím trápila a kolikrát mě to třeba chytlo v práci a to pak nebylo rozhodně vůbec nic příjemného. Proto jsem si sehnala aromaterapeutickou směs éterických olejů, které si natřu na spánky, čelo nebo na zápěstí a za chvilku se mi uleví a můžu normálně fungovat. Taky mám v kanceláři aromadifuzér a do něho kapu směs olejů Péči při migréně. https://www.letokruh.com/nobilis-tilia-2/nobilis-eo-pece-pri-migrene--10ml/
Odpověď Lucie | 30.11.2022 07:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: MigrényVyzkouším, díky moc za radu. Za jak dlouho vám to došlo?
Odpověď Tereza | 30.11.2022 18:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: MigrényMyslím že dva dny od objednání. Nečekala jsem na to vůbec dlouho.
Odpověď |