| Dáreček pro dceru - diskuze na toto téma |
Holky, potřebuju poradit... Hledám inspiraci na dáreček pro dceru. Budou jí 3 a já jsem mimo mísu, nevím, co by mohla chtít. Docela ráda bych jí koupila nějakou knížku. Jaké jsou teď v kurzu pro tento věk?
Monika | 17.8.2022 16:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dáreček pro dceruco nějaký pěkný hrníček? To mi přijde jako dobrý dárek. Třeba i s nápisem, jestli zvládá z plecháčku, tak hezký motiv... mrkni na nekupto.cz třeba Odpověď Gladiola | 15.9.2022 18:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dáreček pro dcerumáš nějaký z toho zakoupen? Odpověď Anett | 31.8.2022 15:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dáreček pro dceruA kam zajít vybírat v Praze a okolí, kde to máte nejradši a vždycky vyberete?
Odpověď DankaKa | 6.9.2022 20:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dáreček pro dceruUrčitě doporučuju zajet do https://www.galerieharfa.cz/ tam vždycky vyberu moc hezký věci, tak to zkus ;)
Odpověď Anett | 15.9.2022 23:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dáreček pro dceruDěkuju, nedávno jsme se přestěhovali tak to tady nemám ještě zmáknutý. Zajdu se tam podívat :)
Odpověď Saša | 21.9.2022 23:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dáreček pro dceruTam je to moc fajn taky tam rádi chodíme, jsou tam dobrý obchody a vždycky vyberu co potřebuju :)
Odpověď |