Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Orcacollagen?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Orcacollagen? - diskuze na toto téma
Holky, máte některá zkušenosti s doplňky stravy od orcacollagen.cz? Na zlepšení stavu pleti, akné… Jak se vám osvědčily? Pomáhají?

Eliška | 3.8.2022 21:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Orcacollagen?
Ahoj, já má nejlepší zkušenost s kolagenem https://www.orcacollagen.cz/. Ten je super. Je to prášek, rozpustný ve vodě a výborně chutná. Říkám, jsem s ním opravdu spokojená, protže výsledky jsou vidět opravdu brzy :) No a co teda oceňuju to, je to, že jsem se registrovala, takže mám členství a díky tomu mám fakt výhody. Vyhovuje mi hlavně doprava zdarma :)

Odpověď
pája | 13.8.2022 15:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Orcacollagen?
No zrovna samotný kolagen k ničemu moc není a rozhodně jeho užívání na ničem nepoznáte ;) a už vůbec ne na pleti.

Odpověď
Komárková | 26.8.2022 23:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Orcacollagen?
Ahoj, na tohle je super kolagen. Za mě je top kolagen https://www.orcacollagen.cz/. Ten je plný účinných látek, to mi vyhovuje. A vyhovuje to i mýmu tělu, protože díky němu se mi spravily vlasy i pleť. A dokonce mi ustoupila celulitida. Za to jsem moc ráda.

Odpověď
Adina | 28.8.2022 22:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Orcacollagen?
Jojo, ten je nejlepší. Taky s ním mám tu nejlepší zkušenost. Vyhovuje mi, že jsou v něm fakt super složky. Mně osobně pomohl na celulitidu, což jsem ráda, protože po té, co jsem vše zkusila, jsem si už myslela, že mi nic nepomůže.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné