| Jaký kolagen? - diskuze na toto téma |
Pěkný den holky :) Ráda bych se zeptat na kolagen? S jakým máte opravdu výbornou zkušenost?
Kacula | 3.8.2022 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaký kolagen?Já jsem na kolagen vsadila kvůli tomu, že se mi porodu zhoršila pleť. Koupila jsem si tento https://www.orcacollagen.cz/ a jsem s ním spokojená moc. Je hydrolyzovaný za studena, výborně chutná a je nabušený účinnými látkami. Taky doporučuju se registrovat, protože za členství jsou super výhody. Já nejvíc oceňuju dopravu zdarma :)
Odpověď Evička45 | 10.8.2022 17:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaký kolagen?Já třeba kolagen vzhledem k tomu, že jsem začala geniálně spát, vůbec nepotřebuji. Prostě si tak nějak jdu spát (spít nahá), zatáhnu žaluzie a postupuji tak, jako je tomu u mě ve zvyku. Ráno nesnídám, dám si jen nějaké kuřecí maso s rýží na oběd a funguji po celý den.
Odpověď Emula87 | 8.9.2022 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jaký kolagen?Tak to jste na tom holky dobře když nemusíte kolagen ani užívat. To já a manžel jsme už v pokročilejším věku a nutně potřebujeme něco takového k životu. Jinak bychom se totiž nepohli, víte?
Odpověď Mirka | 8.9.2022 21:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jaký kolagen?No já na tom nejsem tak slavně jako vy holky. Celkem často si v mém titanovém hrnci od zgastro .cz musím vařit určité bylinky s vařící vodou a tím si potom polévat bolavá stehna. Není to nic příjemné, ale šamané v Asii to také dělají, a tak jsem to chtěla zkusit.
Odpověď Radka | 8.9.2022 21:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jaký kolagen?Ty seš docela šílená holka. To mi jako chceš říct, že si vezmeš opravdu vařící vodu a dáš si ji na nohy? No to snad ani nemůžeš myslet vážně, ne? Vždyť to musí být velmi nepříjemné a zejména nezdravé? Nebo mně k tomu ještě něco napíšeš?
Odpověď Lejla | 13.8.2022 15:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaký kolagen?KOlagenů jsem vyzkoušela dost, ale u žádného nedošlo k ničemu z toho, co měli napsané na krabičce, takže jsem to vzdala. Odpověď Barka | 26.8.2022 23:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaký kolagen?Ahoj, kolagen je za mě pro ženy nejlepší doplněk. Pokud se teda vybere takový, co vyhovuje a je vhodný na vše, co vás trápí. Já jsem chtěla zlepšit kvalitu vlasů a pleti. Vybrala jsem si kolagen orcacollagen.cz a ten je super. Má v sobě fakt neskutečnou nálož účinných látek :)
Odpověď Dorka | 28.8.2022 22:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jaký kolagen?Jojo, po tom porudu jsou ty změny vidět, no. Já jsem zase bojovala s vlasy. Ale ten kolagen mi vyhovuje, díky němu se mi spravily. I pleť a za to jsem fakt ráda.
Odpověď |