Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 03. května 2026, svátek má Alexej, zítra Květoslav
Vyhledávání

Diskuse - Nebankovni a bankovni pujcky

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nebankovni a bankovni pujcky - diskuze na toto téma
Dobrý den, máte zájem o půjčku? nabízíme podnikatelský úvěr, osobní půjčku, úvěr na auto, půjčku, studentský úvěr, podnikatelský zájem, lian pro obchodní expanzi v rozmezí od jakékoli částky. Naše nabídka je jednoduchá a rychlá. nabízíme půjčku jak investorům, tak společnostem. e-mail: kdfin11@gmail.com, WhatsApp +420608758113

BOUZEK MILAN | 25.11.2022 11:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
SVĚDECTVÍ O MÉ NEÚSPĚŠNÉ PŮJČCE
Jmenuji se BOUZEK MILAN z Prahy, Česká republika, na této stránce jsem narazil na tohoto poskytovatele půjčky a rozhodl se kontaktovat jeho email, byl jsem překvapen, když jsem mu dal požadovaný dokument, najednou mi byla schválena půjčka 3 500 000 Kč, nemohl jsem věř tomu, že vše funguje. Byla mi připsána půjčka ve výši 3 500 000 Kč, poraďte prosím každému, kdo potřebuje půjčku, aby se obrátil na tohoto soukromého věřitele s žádostí o půjčku prostřednictvím e-mailu: tomasblahuta057@gmail.com

Odpověď
Blahuta Tomas | 26.11.2022 15:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
SVĚDECTVÍ O MÉ NEÚSPĚŠNÉ PŮJČCE
Jmenuji se BOUZEK MILAN z Prahy, Česká republika, na této stránce jsem narazil na tohoto poskytovatele půjčky a rozhodl se kontaktovat jeho email, byl jsem překvapen, když jsem mu dal požadovaný dokument, najednou mi byla schválena půjčka 3 500 000 Kč, nemohl jsem věř tomu, že vše funguje. Byla mi připsána půjčka ve výši 3 500 000 Kč, poraďte prosím každému, kdo potřebuje půjčku, aby se obrátil na tohoto soukromého věřitele s žádostí o půjčku prostřednictvím e-mailu: tomasblahuta057@gmail.com

Odpověď
darvis | 23.7.2023 20:24 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nebankovni a bankovni pujcky
Potřebujete financování pro svůj domov, pro vaše podnikání, pro nákup automobilu, pro nákup motocyklu, pro vytvoření vlastního podnikání, pro vaše osobní potřeby, více pochybností. Poskytuji osobní úvěry v rozmezí od 50 000 Kč do 5 000 000 Kč s nominální úrokovou sazbou 2% bez ohledu na cástku. Uvedte prosím ve svých žádostech o úvěr přesnou cástku a dobu splatnosti. Pro více příkladu nás kontaktujte POUZE na této e-mailové adrese: > darvismontes3@gmail.com

Odpověď
Veronika Jiříková | 28.1.2024 05:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Naléhavá nabídka půjčky do 90 minut
Nebankovní nabídka půjčky do 90 minut Potřebujete financování Pro váš dům, Pro vaši firmu, Pro nákup auta, Pro nákup motocyklu, Pro vytvoření vlastní firmy, Pro vaše osobní potřeby už žádné pochybnosti. Poskytuji osobní úvěry v rozmezí od 10000 Kč do 60.000.000,00 Kč s roční úrokovou sazbou 3%. Bez ohledu na výši. Uveďte ve svých žádostech o půjčku přesnou částku, kterou chcete požádat, a datum splacení. Napište nám, prosím, vaše osobní půjčky prostřednictvím emailu : Vero­nika­jiri­kova1­0@gma­il.com what­sapp­....­.+4207­042077­35

Odpověď
JIRIKOVA VERONIKA | 3.2.2024 04:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
OKAMŽITÉ SCHVÁLENÍ PŮJČKY Nebankovní soukromá půjčka 24 hodin Rychlá a spolehlivá finanční půjčka s nabídkou 50 000 až 25 000 000 Kč) s úrokovou sazbou 2%. Půjčka se splácí měsíčně a trvá po dobu tří (3) měsíců od obdržení půjčky. Půjčka bude poskytnuta bankovním převodem, vše do 24 hodin, za velmi výhodných podmínek. Tato výjimečná nabídka platí pro celou Českou republiku. Pro více informací. E-mailem: Vero­nika­jiri­kova1­0@gma­il.com what­sapp­....­....­.+4207­042077­35

Odpověď
PETR ZUZANEK | 13.2.2024 03:26 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Speciální nabídka rychlé půjčky Dostali jste se do špatné finanční situace? Můžeme pomoci! Jednotlivcům nabízím půjčku ve výši 100 000 až 25 000 000 Kč komukoli, kdo ji může splatit s úrokovou sazbou 3 % z libovolné požadované částky. Dělám to v terénu. - hypotéka. - Investiční úvěr. - Půjčka na auto. - Konsolidace dluhu. - Splácení dalších menších úvěrů. - Osobní půjčka. Pokud nutně potřebujete půjčku, jsem vám k dispozici pro všechny vaše finanční problémy. Pro více informací nás prosím kontaktujte: Petrzuzanek3@gmail.com

Odpověď
Daw Chai | 15.2.2024 20:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nebankovni a bankovni pujcky
Když jsem jako malý podnikatel v obtížné situaci žádal o úvěr na nákup stavebního materiálu, moje banky mi řekly, že mi nemohou pomoci. Tato úvěrová společnost si se mnou sedla, vyslechla si mou situaci a rozhodla se, že to za to riziko stojí. Tady jsme o 5 let později a právě jsem obnovil svůj úvěr na dalších 7 let. Bez pomoci půjčovací společnosti slečny Susan Jamesové bych svou budovu nekoupil a vždy jim budu zavázán, že mi dali šanci. Pokud máte zájem o skutečného věřitele půjčky, kontaktujte slečnu Susan prostřednictvím e-mailu:susanjamesloanfirml07@gmail.com Nebo můžete kontaktovat její web:https://susanjamesloanfirm6.wixsite.com/mysite

Odpověď
LinaFox | 9.5.2025 16:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Uważam, że w każdej sprawie najlepiej jest skonsultować się ze specjalistami. I tutaj na pewno pomoże Ci kancelaria prawna Smart Legal, mają duże doświadczenie i pomogli mi w wielu sprawach. Nawet gdy trzeba było przygotować https://tk-smart-legal.pl/strona-glowna Karta beatowa dla uchodźców z Ukrainy, wszystko odbyło się bez żadnych problemów.

Odpověď
sedivy oldrich | 16.8.2025 17:39 | Souhlasím | Nesouhlasím |
NABÍDKA PŮJČKY BEZ POPLATKŮ ZA ŽÁDOST
NABÍDKA PŮJČKY BEZ POPLATKŮ ZA ŽÁDOST Michal (ps). Ministerstvo financí vyčlenilo pro okres Michal 9 500 000 Kč na půjčky pro zaměstnance, kteří jsou z důvodu zaměstnavatele nejméně dva měsíce bez pravidelné mzdy. Potenciální žadatelé by měli žádat o půjčky na příslušných obecních úřadech. Zde obec po předložení osobních dokladů a potvrzení od zaměstnavatele uzavře s žadatelem smlouvu, kterou postoupí okresnímu úřadu. Okres poté převede peníze na obecní úřad, který půjčku uhradí. Do uzávěrky našich novin byly v okrese zaregistrovány pouze dvě žádosti o půjčku, jedna od Michala, druhá z Lán, pro více informací kontaktujte tento email: oldrichsedivy9@gmail.com

Odpověď
egr michal | 16.8.2025 17:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
NABÍDKA PŮJČKY BEZ POPLATKŮ ZA ŽÁDOST
NABÍDKA PŮJČKY BEZ POPLATKŮ ZA ŽÁDOST Nabízím soukromé půjčky pro jednotlivce i podnikatele. Bez pojištění a poplatků. Rychlé a diskrétní vyřízení v celé České republice. Možnost individuální dohody. Řídil jsem se všemi pokyny, zůstal jsem v kontaktu a nakonec jsem získal půjčku ve výši 9 000 000 Kč. Celý proces byl hladký, profesionální a vše bylo srozumitelně vysvětleno. Žádný stres, žádné skryté poplatky. Kontakt: E-mail: egrmichal54@gmail.com

Odpověď
skoupa zuzana | 23.8.2025 06:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Potřebujete bezpečnou půjčku bez zástavy a poplatků předem? Spolehlivé a solidní finanční půjčky pro celou Českou republiku ihned. Nabízím vám půjčky od 20 000 Kč do 50 000 000 Kč bez nutnosti hypotéky na nemovitost. Rychlý a efektivní schvalovací proces s vysokou propustností schválených žádostí. Osobní schůzku k podpisu úvěrové smlouvy lze domluvit i ve vašem městě. Celá půjčka včetně výplaty finančních prostředků je vyřízena do 24 hodin od podpisu úvěrové smlouvy. Vyžádejte si bezplatnou a nezávaznou cenovou nabídku emailem: zuzanaskoupa881@gmail.com

Odpověď
vencloviene vilma | 7.9.2025 14:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
NABÍDKA PŮJČKY BEZ PLATBY NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ A POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU
NABÍDKA PŮJČKY BEZ NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ A POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU Nabízíme seriózní a poctivé půjčky v případě, že skutečně potřebujete půjčku nebo financování pro vaše probíhající projekty, a to za férovou cenu. Jsme finanční společnost, která pomáhá světu s financováním a nabízíme krátkodobé i dlouhodobé půjčky od 2 000 do 996 000 eur s velmi nízkou úrokovou sazbou 3 % ročně. Již 29 let jsme nejlepší finanční společností nabízející online půjčky. Poplatky za smlouvu o půjčce: 0 € Poplatky za převod: 0 € Poplatek za ověření převodu: 0 € Poplatky za pojištění půjčky: 0 € Poplatky za záruku: 0 € Kontaktujte nás pro více informací... E-mail: venclovienevilma7@gmail.com WhatsApp: +371 20 065 376 Doufáme, že se nám brzy ozvete.

Odpověď
vencloviene vilma | 7.9.2025 14:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
NABÍDKA PŮJČKY BEZ NOTÁŘSKÝCH POPLATKŮ A POJIŠTĚNÍ ÚVĚRU Nabízíme seriózní a poctivé půjčky v případě, že skutečně potřebujete půjčku nebo financování pro vaše probíhající projekty, a to za férovou cenu. Jsme finanční společnost, která pomáhá světu s financováním a nabízíme krátkodobé i dlouhodobé půjčky od 2 000 do 996 000 eur s velmi nízkou úrokovou sazbou 3 % ročně. Již 29 let jsme nejlepší finanční společností nabízející online půjčky. Poplatky za smlouvu o půjčce: 0 € Poplatky za převod: 0 € Poplatek za ověření převodu: 0 € Poplatky za pojištění půjčky: 0 € Poplatky za záruku: 0 € Kontaktujte nás pro více informací... E-mail: venclovienevilma7@gmail.com WhatsApp: +371 20 065 376 Doufáme, že se nám brzy ozvete.

Odpověď
PLVLÍNA PLACHKÁ | 7.9.2025 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Půjčka od soukromé osoby bez podvodu
Půjčky s garancí na směnku i pro problémové klienty. Půjčka od soukromé osoby bez podvodu a bez poplatku za sjednání půjčky. Férové ​​jednání a rychlé vyřízení. Veškeré informace o půjčce od soukromé osoby naleznete na emailové adrese:plachkaplvlina@gmail.com

Odpověď
NOVÁ HELENΝΑ | 21.10.2025 11:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
RYCHLÉ A SERIÓZNÍ FINANČNÍ ŘEŠENÍ
Dobrý den, hledáte finanční pomoc za rozumných podmínek a potřebujete peníze na svém bankovním účtu do 24 hodin? Jste zaměstnanec nebo osoba samostatně výdělečně činná, ale vaše banka vaši žádost zamítla? Máte nudný registr dluhů, kterých se jen tak nezbavíte? V každém případě vám mohu s vaším příjmem půjčit, kolik chcete. Požádejte o skvělé nebankovní financování za výhodných podmínek. Napište mi:hnova6241@gmail.com

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné