Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Mobilní telefon z druhé ruky

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Mobilní telefon z druhé ruky - diskuze na toto téma
Jaký názor máte na mobilní telefon z druhé ruky? Myslíte si, že se vyplatí si ho kupovat nebo je lepší kupovat raději vždy nové?

Vojta | 8.8.2022 23:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mobilní telefon z druhé ruky
Asi bych si nikdy nekoupil telefon jen tak od někoho druhého, ale pořídil jsem si telefon z druhé ruky z obchodu, kde je prověřují a pak na ně dávají i záruku. Koupil jsem za dobrou cenu iPhone.

Odpověď
Petra | 11.8.2022 23:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Mobilní telefon z druhé ruky
Jak dlouho na to ta záruka je? A vyplatilo se to teda hodně cenově? Když to bylo použití, tak bylo to výrazně levnější?

Odpověď
Vojta | 15.8.2022 23:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Mobilní telefon z druhé ruky
Co já jsem kupoval, tak tam je záruka 12 měsíců. Na výběr toho mají víc, takže určitě doporučím se podívat na aktuální nabídku https://www.comfor.cz/revimarket, která se mění.

Odpověď
Kamil | 1.2.2023 07:08 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mobilní telefon z druhé ruky
Asi záleží dost na tom, o jaký telefon by se jednalo. Pokud je to telefon, který například ještě před dvěma lety stál 30 tisíc, tak si myslím že ano. Nějaké levné telefony bych ale asi přes bazar nekupoval. Například co se týče Androidů, tak dnes se dají sehnat nové za pár tisíc, které jsou výkonem naprosto dostačující. Zkuste mrknout třeba sem https://www.f-mobil.cz/mobilni-telefony__os_android

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné