| Kuchyňské nože - diskuze na toto téma |
Zdravím všechny, dáte mi doporučení na opravdu kvalitní a ostré kuchyňské nože? Bára | 6.8.2022 22:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kuchyňské nožeSuper nože má značka Dellinger, mrkněte na jejich stránky. Odpověď Markéta | 9.8.2022 23:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kuchyňské nožeHolky, taky nože od www.dellinger.cz máme a jsou super ostré a fakt pevné a kvalitní. Odpověď Ema Rychlá | 2.7.2023 23:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kuchyňské nožeJojo v tomto máte teda určitě pravdu že je potřeba mít opravdu kvalitní kuchyňské nože jinak toho prostě moc neuděláte. Já jsem se na toto hodně zaměřila když jsem byla na jedné brigádě na Bítově. Tehdy mně došlo že doma mně nic nechutná právě kvůli tomu, že třeba nemohu pokrájet maso a tak kupuji už naklepané..
Odpověď věra | 3.7.2023 22:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kuchyňské nožeNa ty nože se hodně u nás doma zapomíná. Stále se brousí dokola jedna a ta samá sada, ale aby se třeba koupily nové keramické kusy, tak to teda ne. Budu muset zase příteli po roce vyčinit.
Odpověď Ema Rychlá | 3.7.2023 22:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Kuchyňské nožeTak to není jenom u nás jo? Už jsem si myslela že všichni chlapi jsou rozumní a jen ten můj jeden případ je prostě ojedinělý nevyvinutý kus opice, která zbyla po miliony let nedonošená. Ještě že dal na mě a koupili jsme nedávno od zgastro .cz titanové nádobí. Asi si myslel že si tam bude vařit banánový puding..
Odpověď věra | 3.7.2023 22:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Kuchyňské nožeNebojte se Emičko, všichni jsou bohužel tak nějak natvrdlí, ale na to si prostě musíme v té naší společnosti zvyknout. Ono to s nimi pravda nikdy nebylo jednoduché, zvláště pak v jedné společné domácnosti no.
Odpověď Lucie | 20.8.2022 22:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kuchyňské nožeZnačka Dellinger je záruka kvality - my od nich máme taky nože a navíc i gril, oboje je super kvalita. Odpověď Hanka | 23.8.2022 13:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kuchyňské nožeJaké brusky na nože používáte? Odpověď Nina | 3.10.2022 14:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kuchyňské nožeJá mám takový malý šikovný, elektrický od Oravy :) Odpověď Hanka | 31.10.2022 13:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kuchyňské nožeperfektní, tak ten se mi líbí takže objednávám :) https://www.orava.eu/cz/cs/brusic-nozu-bn-45-b Odpověď Patty | 5.11.2022 18:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kuchyňské nožeTo je manuální nebo elektrický brousek? Já se totiž bojím, že manuálním bych asi kvalitně nože nezvládla nabousit :D Znám se :D Odpověď Hanka | 29.11.2022 13:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Kuchyňské nožeElektrický :) manuální mám doma a nešlo mi to s tím, proto ta obměna :) Odpověď Eliška | 27.12.2022 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kuchyňské nožeHolky, když jsme u té domácnosti a kuchyni. Přemýšlím, že bych si koupila kuchyňský robot. Nemáte prosím s nějakým kvalitním zkušenosti? Odpověď Nina | 6.2.2023 18:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kuchyňské nožeV tomto má našlapanou eletroniku Orava, takže si zkus projít jejich eshop :) Odpověď Eliška | 14.2.2023 15:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kuchyňské nožeUž ho mám doma a zatím jsem s ním spokojená! Zamilovala jsem se i do toho jejich kuchyňského robota, tak se i něm musím manželovi nenápadně zmínit, aby mi ho koupil k narozeninám :D Odpověď |