| Ochranná fólie na autě - diskuze na toto téma |
Máte na auto nalepenou ochrannou fólii? Napadlo mě to právě, protože máme objednané nové auto, které chceme mít pořád pěkné. Zajímalo by mě to z hlediska udržování a jestli to třeba nějak nemění barvu auta nebo jeho různých částí?
Patrik | 9.8.2022 23:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Ochranná fólie na autěŠéfík si nechával dávat ochrannou fólii na superba. Nezměnilo to barvu, díval jsem se na to schválně. Fólie je transparentní, takže ani nepoznáte místo, kde je fólie nalepená a kde je místo bez folie. Je dobré to nechat udělat někoho, kdo tomu opravdu rozumí. Odpověď Jana | 13.8.2022 07:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Ochranná fólie na autěVy víte, kde si to šéf nechával dělat? Nebo třeba na kolik to tak cca přišlo? Odpověď Patrik | 17.8.2022 21:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Ochranná fólie na autěNechával si to dělat u https://www.foliaset.cz/polep-ochranne-folie Mrkněte se na jejich stránky, mají tam totiž i nějaké fotky z aut co jsou od nich lepené. Já to viděl naživo a vypadá to fakt dobře. Odpověď |