| tipy na dárky - diskuze na toto téma |
Zdravím všechny, založila jsem tuto diskuzi pro typy na dárky jak pro muže, tak i pro ženy a děti, myslím, že se to bude hodit :-). Prosím tedy kdo má s čímkoliv dobrou zkušenost, tak můžete přidávat. Děkuji Lenka | 18.8.2022 16:59 | Souhlasím | Nesouhlasím | tipy na dárkytak to za mě doporučuji jednozančně stránku www.nekupto.cz, tam seženete vše potřebné Odpověď Naděžda | 19.8.2022 16:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: tipy na dárkyano, taktéž jsem velice spokojena s nabídkou stránky nekupto.cz, vybírám tam kde co Odpověď Nikola | 19.8.2022 21:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: tipy na dárkyJo tak o takovém eshopu je dobré vědět, protože mají super věci, co jsou vhodné na jakoukoliv událost a objednávám u nich dárky když má někdo svátek a narozeniny a vždycky moje dárky sklidily úspěch. Odpověď Dana | 20.8.2022 18:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: tipy na dárkyz této sekce něco máte? - https://www.nekupto.cz/znacka/hd-kafetearie/ Odpověď Nikola | 23.8.2022 17:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: tipy na dárkyMám tu termosku a hrníček na kávu v práci :) Odpověď Iveta | 22.8.2022 14:08 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: tipy na dárkysuper, tak to se tam jdu hned podívat. Odpověď Simona | 21.9.2022 10:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: tipy na dárkyTaky veškeré dárky řeším na nekupto.cz, od narozek po Vánoce Odpověď Ilona | 25.9.2022 14:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: tipy na dárkyAhoj, ano, souhlasím s tím, že na nekupto.cz opravdu seženete vše, na co si vzpomenete. Odpověď Lucie P. | 22.10.2022 15:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: tipy na dárkyMáte i něco z té sekce kafetearie? Dost se mi tam toho líbí... Odpověď Danuše | 20.8.2022 22:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | tipy na dárkyZa mě skvělý zážitkový baristický kurz, kdo má kávu rád a aspoň trochu se o ni zajímá, tak tento kurz vřele doporučuji :-). Odpověď Romana | 26.8.2022 10:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: tipy na dárkyCo je to prosím za kurz, můžeš mi napsat nějaké podrobnější info? Děkuji moc! Odpověď Danuše | 30.8.2022 22:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: tipy na dárkyRovnou Ti sem dávám odkaz na kurz https://www.johnnycoffee.cz/info/kurz dozvíš se zde veškeré info. Kurz byl velmi příjemný a spoustu jsem se toho hodně o kávě a její přípravě dozvěděla! Odpověď Alena | 19.9.2022 22:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | tipy na dárkyJá bych potřebovala pro dceru pod stromeček vybrat notebook, který by ji nějaký čas i vydržel. Zvládnete mi někdo poradit co vybrat? Odpověď Jana | 22.9.2022 19:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: tipy na dárkyMáte na to i nějaké peníze nachystané? Kolik za to chcete dát? Já jsem třeba šla do elektra, kde jsem řekla na co ho přesně potřebuji a ideální cenu, do které bych se potřebovala dostat. Pán mi bez problémů poradil a pomohl se vším. Upřímně jsem se s takovým super jednáním z hlediska elektroniky setkala prvně. Odpověď Alena | 25.9.2022 20:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: tipy na dárkyKde jste teda byla v elektru? Také bych takhle někde chtěla si jít nechat poradit, aby mě nikdo neznevažoval a nezesměšňoval. Odpověď Jana | 28.9.2022 11:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: tipy na dárkyNaprosto rozumím. Zkuste potom https://www.comfor.cz/ Tam poradí vždy v klidu. Já tam ráda chodím. Odpověď Emma | 23.9.2022 12:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | tipy na dárkyJá kupuji většinou nějaké drobnosti.. na to nekupto.cz jsem taky koukala, tam je toho opravdu hodně. Odpověď Jitka | 28.9.2022 14:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: tipy na dárkyooo, tak to je supr stránka. Tam bych toho teda nakoupila. Odpověď Eva L. | 27.10.2022 19:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: tipy na dárkyTam se mi velice líbí tyhle cestovní hrnky..https://www.nekupto.cz/znacka/hd-kafetearie/, nekupovala jste si z toho nějaký? Odpověď Leona | 29.10.2022 17:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: tipy na dárkyJá mam odtama už snad 5 hrníčků. Různé velikosti k různým příležitostem.. vždy mi udělaly velikou radost. Jsou opravdu krásné Odpověď Zdenka | 22.10.2022 15:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | tipy na dárkyZajímalo by mě, co kupujete chlapům? Jako ženskému osazenstvu to vymyslím, ale pro chlapy je to fakt těžké. Odpověď Nela | 27.10.2022 19:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: tipy na dárkyNo, tak obecně je to těžší vybrat něco mužům než ženám ale co třeba něco ze stránky www.thechillidoctor.cz? Neocenil by něco takového? To je hodně populární. Odpověď Bára | 29.10.2022 17:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: tipy na dárkyMoc hezké a nápadité. To bych mohla koupit našemu tátovi, má takové věci rád. Díky Odpověď |