Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 01. dubna 2026, svátek má Hugo, zítra Erika
Vyhledávání

Diskuse - Nože do kuchyně- jaké vybrat?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nože do kuchyně- jaké vybrat? - diskuze na toto téma
Jaké vybrat nože do kuchyně? Máte zkušenost podle čeho nože vybrat? Nerada bych zase koupila nože, které vydrží cca rok ostré a pak už nejdou ani znovu nabrousit.

Libor | 21.8.2022 23:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nože do kuchyně- jaké vybrat?
Jestli chcete mít doma kvalitní nože, tak je potřeba je vybírat z kvalitního materiálu. Podařilo se mi vybrat domů pro manželku nože z damaškové oceli. Jsou jako žiletky, perfektně se drží v ruce a je radost s nimi vařit.

Odpověď
Pavlína | 23.8.2022 23:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nože do kuchyně- jaké vybrat?
Jaké nože jste vybral? Mrknu na to a případně možná i rovnu objednám.

Odpověď
Libor | 25.8.2022 23:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Nože do kuchyně- jaké vybrat?
Já jsem nakupil nože do kuchyně z obchodu https://www.dellinger.cz/cs/ , kde koupíte kvalitní ostré nože, které v takovém stavu vydrží dlouho.

Odpověď
Romana | 18.10.2022 11:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nože do kuchyně- jaké vybrat?
Dobrý den, myslím, že je fakt dobře, že nad tím takto detailně přemýšlíte. My jsme kupovali kuchyňské nože u https://www.inhaus.cz/bydleni/pribory-noze/ a máme s nimi fakt velmi dobrou zkušenost. Ale samozřejmě těch značek a prodejců je spousta. Dobré nože jsou taky od Tescomy. Hlavně ta jejich nejvyšší řada Azza, nebo tak myslím. Máme od nich celou sadu, stálo to pár tisíc, ale jako ten účinek stojí za to. A pak se o ně taky dobře starejte a bruste je na brusném kameni! :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné