| Posilovna doma - posilovací stroje - diskuze na toto téma |
Které posilovací stroje jsou podle vašeho názoru nejlepší na domácí použití? Jaká je vaše zkušenost? Co vybrat, aby o vydrželo? Eva | 22.8.2022 11:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Posilovna doma - posilovací strojeNechodila jste někdy do posilovny cvičit? Snažte se to vybírat hlavně podle sebe, aby vás to bavilo ne podle ostatních. Já jsem dřív chodila na spinning a běhat na pás. Proto jsem si to pak v době covidu pořídila domů a teď můžu cvičit kdykoliv. Odpověď Jana | 24.8.2022 20:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Posilovna doma - posilovací strojeTakže jste si koupila spinningové kolo a běhací pás? Na kolik to vyšlo? Odpověď Eva | 27.8.2022 09:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Posilovna doma - posilovací strojeHele ono cenově je to hodně podle toho co si nakonec vyberete. Pokud chcete poradit, tak já jsem nakupovala z obchodu fitham.cz Najdete tam kvalitní posilovací stroje s dopravou domů zdarma a servisem v záruce pak přímo u vás doma. Odpověď Eva | 27.8.2022 09:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Posilovna doma - posilovací strojeTřeba ten běhací pás, kdyby jste se chtěla konkrétně podívat jsem vybrala https://www.fitham.cz/trinfit-gara-t300i Odpověď |