| Pojištění domácnosti - výhodně a levně - diskuze na toto téma |
Konečně se nám podařilo s manželem pořídit vlastní bydlení. Potřebujeme vyřídit pojištění domácnosti, které by bylo za dobrou cenu a férové. Ke které pojišťovně jít? Tereza | 22.8.2022 19:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Pojištění domácnosti - výhodně a levněNezkoušela jste si otevřít online srovnávač pojištění? A podívat s tam na aktuální nabídky pojišťoven? Já jsem to tak dělala a bylo to jednoduché. Pojištění jsem si pak i online bez problémů sjednala. Odpověď Linda | 25.8.2022 00:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Pojištění domácnosti - výhodně a levněKdyž jste to celé zařídila online, tak to se ani nemusí nikde jít smlouva podepsat? Odpověď Tereza | 28.8.2022 21:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Pojištění domácnosti - výhodně a levněPojištění jsem si porovnávala na stránkách srovnávače pojištění https://www.klik.cz/ , kde jsem si ho pak nakonec i online sjednala. Nemusíte nikam chodit, místo podepisování smlouvy stačí pojištění zaplatit bankovním převodem a pojištění je tak potvrzené. Odpověď |